ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τα Χανιά έκαναν την έκπληξη 2-2 αφήνοντας έξω τον Πανθρακικό

Τα Χανιά έκαναν  την έκπληξη 2-2 αφήνοντας έξω τον Πανθρακικό

Τη μεγάλη έκπληξη στον 3ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας ολοκλήρωσαν τα Χανιά, καθώς προκρίθηκαν στην επόμενη φάση των «16» αφήνοντας εκτός τον Πανθρακικό στην ισοβαθμία. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες (2-2) στο γήπεδο των Περιβολίων και η ομάδα της Football League προκρίθηκε λόγω καλύτερης επίθεσης και πλέον περιμένουν τον αντίπαλό τους στην επόμενη φάση. 

Το ματς άρχισε ιδανικά για τους γηπεδούχους, καθώς μόλις στο 6’ κέρδισαν πέναλτι από ανατροπή του Ζδράβου στον Δεινόπαπα, το εκτέλεσε ο Μασάδο και το απέκρουσε ο Πασχαλάκης, αλλά στην επιστροφή ο Ρίκκα με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. 

Η απάντηση από την ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου ήρθε άμεσα, όταν στο 18’ ο Μαρκόπουλος έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, η μπάλα απομακρύνθηκε από τους γηπεδούχους, αλλά έξω από την περιοχή βρέθηκε ο Ψάλτης που με δεξί πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. 

Ο Πανθρακικός έφτασε σε σκορ πρόκρισης στο 54’ με τον Χαβίτο να πασάρει στον Νικόλτση κι αυτός με ωραία μπαλιά βρήκε τον Μαρκόπουλο που με προβολή έκανε 2-1. Οι γηπεδούχοι, όμως, δεν απογοητεύτηκαν και αφού στο 57’ ο Γκέσιος είδε το σουτ που επιχείρησε να χτυπάει στο δοκάρι, στο 68’ ο ίδιος παίκτης σκόραρε με κεφαλιά, κάνοντας το 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. 

Ελπίδες από τους μικρούς του ΠΑΟΚ

Το μέλλον του ΠΑΟΚ φώναξε παρών. Με επτά παίκτες της Κ20 στην αρχική 11άδα ο ΠΑΟΚ ήλθε  1-1 με τον Ολυμπιακό Βόλου στο φινάλε των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Ο Δικέφαλος είχε εξασφαλίσει ήδη την πρόκρισή του στην επόμενη φάση, με το ματς να είναι ιδανική ευκαιρία για τον Τούντορ να δει στην πράξη το μέλλον του συλλόγου. 

Νευρικά μπήκε ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό Βόλου να βρίσκει χώρο να… εκδηλωθεί. Αφού απείλησε κυρίως με τον Τσιλιγκίρη, ήρθε η σειρά του ΠΑΟΚ να «μιλήσει». Στην πρώτη καλή στιγμή του, ο Δημητριάδης με μονοκόμματο πλασέ, μετά από ωραία σέντρα του Κάκο άνοιξε το σκορ για τον Δικέφαλο στο 16’. 

Ο ΠΑΟΚ είχε την πρωτοβουλία, όμως η αδράνεια στην άμυνά του δεν πέρασε ανεκμετάλλευτη απ’ τον Αλαμάνη στο 32’, όταν και έφερε το ματς στα ίσα.

Ολυμπιακός Βόλου: Δασκαλάκης, Καρράς, Ντάσιος (46’ Κεσίδης), Αρβανίτης, Χιντζίδης, Νάστος, Σκοπελίτης (67’ Γκουγκούδης), Τσιλιγγίρης (53’ Παναγιώτου), Κυζιρίδης, Νικολιάς, Αλαμάνης.

 ΠΑΟΚ: Μελίσσας, Σκόνδρας, Δεληγιαννίδης (84’ Παναγιωτίδης), Κοροβέσης, Τοπαλίδης, Συράκος (46’ Κούστα), Κάκκο (84’ Κτιστόπουλος), Τσελεπίδης, Δημητριάδης, Αντώνης, Πατράλης. 

1. ΠΑΟΚ 7 (9-3) 

2. Χανιά 4 (6-9) 

3. Πανθρακικός 4 (3-4) 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

4. Ολυμπιακός Βόλου 1 (2-4)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.