ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Κλήρωση κυπέλλου: Η τύχη χαμογέλασε στον Ολυμπιακό που θα παίξει με τα Χανιά

Κλήρωση κυπέλλου: Η τύχη χαμογέλασε στον Ολυμπιακό που θα παίξει με τα Χανιά

Η κληρωτίδα χαμογέλασε στον Ολυμπιακό που του έφερε στους «16» ομάδα από την Football League. Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν τα Χανιά, ενώ αντίθετα ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Ηρακλής θα έχουν απέναντί τους ομάδες από την Super League.

Οι «πράσινοι» θα παίξουν με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο «δικέφαλος» με την Καλλονή, η Ένωση με τον Λεβαδειακό και ο «γηραιός» με την Βέροια. Εργοτέλης – Πανιώνιος, που είχαν παίξει και στη φάση των ομίλων, θα αναμετρηθούν ξανά, ενώ ενδιαφέρον έχουν και τα ζευγάρια Λάρισα – Αστέρας Τρίπολης και Πλατανιάς – Ατρόμητος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα ζευγάρια των «16»: Εργοτέλης – Πανιώνιος, Βέροια – Ηρακλής, Χανιά – Ολυμπιακός, Λάρισα – Αστέρας Τρίπολης, Πλατανιάς – Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός, Λεβαδειακός – ΑΕΚ, Καλλονή – ΠΑΟΚ. Οι ημερομηνίες των πρώτων αγώνων είναι 5-6-7 Ιανουαρίου 2016 και οι ρεβάνς στις 12-13-14 Ιανουαρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.