ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κάταγμα ο Μπαρόχα στην ΑΕΚ, έναν μήνα εκτός δράσης

Κάταγμα ο Μπαρόχα στην ΑΕΚ, έναν μήνα εκτός δράσης

Τα μαντάτα είναι κακά για την ΑΕΚ και τον τερματοφύλακά της. Ο Μπαρόχα χτύπησε σήμερα στην προπόνηση στο δάκτυλο του χεριού του. Αργότερα έκανε εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάταγμα. 

«Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος για τον τραυματισμό του Αλάιν Μπαρόχα και διαπιστώθηκε κάταγμα – εξάρθρημα μικρού δακτύλου στο αριστερό χέρι», αναφέρει –χαρακτηριστικά- η ανάρτηση της ΑΕΚ στο Twitter με την οποία ενημέρωσε για τα αποτελέσματα των εξετάσεων. 

Εκτιμήσεις για το χρονικό διάστημα της αποθεραπείας του δεν έχουν γίνει αλλά εκτιμάται ότι θα απουσιάζει περίπου για έναν μήνα.

Ψηλά την ΑΕΚ

Να φτάσει ψηλά η ΑΕΚ και να κατακτήσει πρωτάθλημα και Κύπελλο, θέλει ο Γιάννης Ανέστης, όπως είπε στη γιορτή που διεξήχθη στα Σπάτα. 

«Κάθε ποδοσφαιριστής αυτό που πρέπει να κάνει είναι να δουλεύει στην προπόνηση και όταν του δοθεί η ευκαιρία να βοηθά την ομάδα. Είμαστε επιτυχημένοι μέχρι τώρα. Είμαστε δεύτεροι, πρέπει να μείνουμε όσο πιο κοντά γίνεται στον Ολυμπιακό. Να συνεχίσουμε τις νίκες και αν μπορούμε να φτάσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Θέλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όλοι μαζί, να φτάσουμε την ΑΕΚ ψηλά και να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο», ήταν τα λόγια του τερματοφύλακα της Ένωσης. 

Από την μεριά του, ο Χρήστος Αραβίδης εμφανίστηκε αισιόδοξος ενόψει της συνέχειας, αναφέροντας πως η ΑΕΚ πρέπει να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται στο πρωτάθλημα και όσο πιο μακριά στο Κύπελλο. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σκοπός της σημερινής συνάντησης είναι να χαρούμε με τις οικογένειες όλοι μαζί. Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους. Έχουμε μια επιτυχημένη πορεία ως τώρα, αλλά ακόμα είμαστε στα μισά σε πρωτάθλημα και κύπελλο,. Πρέπει να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα και όσο πιο μακριά στο κύπελλο. Έχουμε αισιοδοξία για τη νέα χρονιά», υποστήριξε ο επιθετικός του Δικεφάλου.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.