ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θέλει ν’ αρπάξει τον Φιμπόγκασον από τον Ολυμπιακό μέσω Σοσιεδάδ ο Ιβάν Σαββίδης

Θέλει ν’ αρπάξει τον Φιμπόγκασον από τον Ολυμπιακό μέσω Σοσιεδάδ ο Ιβάν Σαββίδης

Μετωπική σύγκρουση με τον Ολυμπιακό αποφάσισε ο Ιβάν Σαββίδης και σε αυτή την λογική είναι έτοιμος ν’ αρπάξει από το λιμάνι του Πειραιά έναν ερυθρόλευκο ποδοσφαιριστή. 

Όσο πλησιάζουμε προς τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, τόσο φουντώνουν και τα μεταγραφικά σενάρια για τις ομάδες που προετοιμάζονται για την ενίσχυσή τους. Το αφεντικό του ΠΑΟΚ έχει βάλει στο μάτι παίκτη του Ολυμπιακού! Ο λόγος για τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον.

Ο Ισλανδός φορ παρουσιάζει τάσεις φυγής και φέρεται να έχει ζητήσει την αποχώρησή του από τον Πειραιά, καθώς θέλει να πάει σε μία ομάδα που θα παίζει περισσότερο. Δεν είναι τυχαία η στήριξη που παρέχει στον Γιαννιώτα για τα παράπονα που κάνει όσον αφορά τη μη χρησιμοποίηση του από τον Μάρκο Σίλβα.

Από τον Ολυμπιακό ισχυρίζονται ότι ο παίκτης δεν είναι στη μαύρη λίστα, ωστόσο δεν αποκλείουν την επιστροφή του στη Ρεάλ Σοσιεδάδ τον Ιανουάριο. Ο ΠΑΟΚ προτίθεται να ζητήσει νέο δανεισμό του παίκτη για έξι μήνες από την ισπανική ομάδα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Φρανκ Άρνεσεν έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Φινμπόγκασον, ο οποίος θέλει να δώσει τη δική του απάντηση στον προπονητή του Ολυμπιακού για τον παραγκωνισμό του. Ο Ιβάν Σαββίδης θα ήθελε να πραγματοποιήσει τη συγκεκριμένη μεταγραφή για επικοινωνιακούς λόγους, ενώ είναι δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ ψάχνει για ενίσχυση στην επίθεση. Ο Ιγκόρ Τούντορ επίσης καλοβλέπει τον Φινμπόγκασον και τον θεωρεί παίκτη ενδεκάδας. Ο Ισλανδός διεθνής ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γαλλίας, θέλει παιχνίδια στα πόδια του και ο ΠΑΟΚ ταιριάζει γάντι στις βλέψεις του.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.