ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μετά από οκτώ μήνες η Βέροια κέρδισε στην έδρα της (1-0 τον Αστέρα Τρίπολης)

Μετά από οκτώ μήνες η Βέροια κέρδισε στην έδρα της (1-0 τον Αστέρα Τρίπολης)

Μετά από οκτώ μήνες η Βέροια γεύτηκε τη χαρά της εντός έδρας νίκης. Θύμα της ο Αστέρας Τρίπολης. Η «βασίλισσα του Βορρά» επικράτησε 1-0 των Αρκάδων με την προηγούμενη εντός έδρας επικράτηση να καταγράφεται στις 20 Απριλίου και πάλι με την ίδια αντίπαλο. Μέχρι τώρα μετρούσε δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Κόλα στο 22ο λεπτό που έκανε σεφτέ στα γκολ με τη Βέροια ύστερα από 13 άγονα ματς (σε πρωτάθλημα και Κύπελλο). Το ματς ήταν ισορροπημένο στα πρώτα δέκα λεπτά, οι δύο ομάδες «ζεστάθηκαν», έχοντας από μια ευκαιρία, αλλά στη συνέχεια πήρε μπρος η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη. Μέχρι τα μέσα του α’ ημιχρόνου –πριν ανοίξουν το σκορ δηλαδή- φλέρταραν έντονα με το γκολ. 

Ο Γεωργιάδης έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή, ύστερα από «δώρο» του Σανκαρέ που έκανε «τσαφ», όμως αν και ελίχθηκε ωραία, η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι, καθώς αλλοίωσε την πορεία της και ο Μπαντής. Οι φιλοξενούμενοι είχαν «κιτρινισμένα» τα δύο στόπερ τους από αρκετά νωρίς (12’ Γκοϊάν, 28’ Σανκαρέ). Μέχρι την ανάπαυλα ακολούθησε… μονόλογος της Βέροιας που έβγαζε περισσότερη διάθεση από τους φιλοξενούμενους για να επιτεθεί και γενικότερα αισθητά παραπάνω ενέργεια. Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας βελτίωσε την εικόνα του, είχε προβλήματα και πάλι στην άμυνα, αλλά δεν ήταν τόσο ευάλωτος όσο στο πρώτο μέρος, όμως ήταν πιο επικίνδυνος. Ωστόσο, η Βέροια έλεγχε και πάλι στο μεγαλύτερο μέρος του ημιχρόνου την κατάσταση και αν οι παίκτες της ήταν ελάχιστα πιο καλοί στην τελική φάση θα είχαν «κλειδώσει» από νωρίς τη νίκη, αν και δεν είχαν τόσο και τόσο καλές ευκαιρίες όπως στο πρώτο μέρος. 

Λίγο έλειψε πάντως να ισοφαρίσουν οι Αρκάδες λίγο πριν το φινάλε (83’). Ο Γκοϊάν βρέθηκε μέσα στην περιοχή αμαρκάριστος ύστερα από γέμισμα, αλλά μπερδεύτηκε με τον Σανκαρέ και δεν κατάφερε να κάνει καλό κοντρόλ. Από εκεί και πέρα ο Γεωργιάδης έκανε κίνηση για να κρατήσει το μηδέν η ομάδα, βγάζοντας τον Γεωργιάδη και βάζοντας τον Νάστο. Έτσι και έγινε. Ουσιαστικά, δεν απειλήθηκε από κει και πέρα.

Διαιτητής: Σταύρος Τριτσώνης 

Βέροια (Γεωργιάδης): Λόπεζ, Αραγονές, Πούγγουρας, Όστοϊτς, Γιαννούλης, Μπατιόν, Άρτσε, Μαγέφσκι (75′ Σιόντης), Ναζλίδης (87′ Νάστος), Γεωργιάδης, Κόλα (92′ Καϊκούτ). 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Γιαννούλης, Κουρμπέλης (65′ Φούντας), Ιγκλέσιας (87′ Δημούτσος), Φερνάντες (78′ Χαμντανί), Μάσα, Γιάννου, Παπαδόπουλος. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.