ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πανιώνιος: “Σήμερα πρέπει να χάσετε το μήνυμα του διαιτητή Κιοτζένη”

Πανιώνιος: “Σήμερα πρέπει να χάσετε το μήνυμα του διαιτητή Κιοτζένη”

Βράζουν στον Πανιώνιο με τη διαιτησία του Ευάγγελου Κιοτζένη και των συνεργατών του στον αγώνα με τον Ατρόμητο. Οι Νεοσμυρνιώτες εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων επισημαίνουν πως το γκολ των Περιστεριωτών ήταν οφσάιντ, ενώ τους δόθηκε ένα πέναλτι που δεν ήταν.

Χαρακτηριστικά ο Πανιώνιος ανακοίνωσε ότι:

«Φαίνεται πως η φετινή μας πορεία, κάποιους προκαλεί. Φαίνεται πως δεν μπορούν να χωνέψουν πως ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ διδάσκει απλά μαθήματα ποδοσφαίρου, σε συνδυασμό με την τιτάνια προσπάθεια για την εξυγίανσή του.

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, η ομάδα μας καταδικάζεται (εν προκειμένω σε ήττα στο Περιστέρι), με γκολ οφ σάιντ. Σήμερα όμως δεν υπήρξε μόνο αυτό. Ανύπαρκτο πέναλτι, σταμάτημα των επιθετικών μας με ανύπαρκτα οφ σάιντ, κίτρινες κάρτες χωρίς λόγο (και όλα αυτά διαπιστωμένα από το σύνολο του ηλεκτρονικού Τύπου) και γενικώς όλες οι αμφισβητούμενες φάσεις υπέρ του αντιπάλου.

Ακατανόητη για εμάς η στάση του διαιτητή και των βοηθών του, η οποία ουσιαστικά πέρασε το μήνυμα: «Σήμερα πρέπει να χάσετε. Ακόμα και αν χρειαστεί… σφαγή».

Κύριοι, αφήστε μας να χαρούμε το ποδόσφαιρο. Δώστε μας το δικαίωμα να διεκδικήσουμε αυτό που δικαιούμαστε.

Υ.Γ. Η επιστολή που είχε σταλεί στην ΕΠΟ πριν από μερικές εβδομάδες και ζητούσε τιμωρίες διαιτητών, προκειμένου οι υπόλοιποι να βάλουν μυαλό, προφανώς και ισχύει ακόμα. Σωστά;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υ.Γ. 2 Περιμένουμε την παραδειγματική τιμωρία της εν λόγω τριπλέτας από την ΚΕΔ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.