Παραιτήθηκε ο Θαλής Θεοδωρίδης από την Καλλονή

Παραιτήθηκε ο Θαλής Θεοδωρίδης από την Καλλονή

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της Καλλονής υπέβαλε ο Θαλής Θεοδωρίδης μετά τη νέα ήττα της Καλλονής -από τον Ολυμπιακό αυτή τη φορά- που την κρατά στον πάτο της Super League.

Οι νησιώτες παραμένουν στον «πάτο» της Super League με μόλις 7 βαθμούς ύστερα από 15 αγωνιστικές, η… λογική λέει πως οι διοικούντες τον σύλλογο θα κάνουν αποδεκτή την απόφαση του Θεοδωρίδη και θα επιχειρήσουν με νέο κόουτς να προκαλέσουν το απαιτούμενο «ηλεκτροσόκ». 

O Θαλής Θεοδωρίδης, τόνισε χαρακτηριστικά μετά το ματς με τον Ολυμπιακό:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του και συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν, παρότι βρεθήκαμε νωρίς με το 0-2 στην πλάτη μας και με παίκτη λιγότερο. Προσπαθήσαμε να ανταποκριθούμε στο παιχνίδι, να κρατήσουμε χαμηλά το σκορ και πετυχαίνοντας γκολ να ξαναμπούμε στο παιχνίδι. Δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα, κρατήσαμε έξω τους αντιπάλους από την περιοχή μας. Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες με Γεωργίου και Μάρκοβιτς, δεν σκοράραμε. Όλοι οι ποδοσφαιριστές μου πάλεψαν μέχρι το τέλος. Αν συνεχίσουν να δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο μπορούν να ανατρέψουν τα πάντα. Λόγω της χαμηλής βαθμολογικής συγκομιδής και της κατάστασης της ομάδας, εγώ θέτω στην ομάδα την παραίτησή μου μήπως και αλλάξει κάτι στην ομάδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.