ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χριστουγεννιάτικο τρίποντο για τον Παναιτωλικό

Χριστουγεννιάτικο τρίποντο για τον Παναιτωλικό

Η ομάδα του Αγρινίου επιτέλους νίκησε μετά από τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα στη Superleague και πλέον μπορεί να κάνει χαρούμενα Χριστούγεννα. Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Μαντζουράκη φάνηκε να θέλουν πιο πολύ τη νίκη από τους παίκτες του Γηραιού και αυτή τους η αποφασιστικότητα, αποτύπωθηκε στο τερέν. Βέβαια στο τελικό αποτέλεσμα (2-0) συνέβαλε τα μέγιστα ο Ζιάμπαρης, που αποβλήθηκε από το ματς και ο Ουάρντα με εκτέλεση πέναλτι έδωσε το προβάδισμα στον Παναιτωλικό λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου (39’).

Στα επόμενα 45 λεπτά του παιχνιδιού ο Παναιτωλικός καθάρισε γρήγορα την υπόθεση-νίκη με το τέρμα του Μαρκόφσκι (48’), χαλαρώνοντας στη συνέχεια. Ο Ηρακλής προσπάθησε να πετύχει το γκολ, που θα τον έβαζε εκ νέου στη διεκδίκηση της ισοπαλίας, αλλά ο Κυριακίδης βρισκόταν σε καλή μέρα.

Παναιτωλικός (Γιάννης Μαντζουράκης): Κυριάκιδης, Κέβιν, Κούσας, Ρουσκουγιέδα (81’ Καμαρά), Βιγιαφάνες, Παπάζογλου (81’ Κουτρομάνος), Μάκος, Μαρκόφσκι, Πάουλο, Μύγας, Ουάρντα (90+1’ Κωνσταντινόπουλος) 

Στον πάγκο: Στεφανάκος, Κάπελ, Ρομέρο, Χαντάκιας 

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Καρασαλίδης (40’ Στάμου), Ιντζόγλου, Περόνε (79’ Λουκίνας), Πασάς (60’ Πουρτουλίδης), Κυριακίδης, Μπαρτολίνι, Καρλίτος, Ζιαμπάρης, Βέλλιος, Μπουλούτ 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στον πάγκο: Περνίς, Κάσσος, Τσιλιανίδης, Πουρτουλίδης 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.