Πρώην βουλευτής είναι το νέο πρόσωπο στο ΔΣ του ΠΑΟΚ!

Πρώην βουλευτής είναι το νέο πρόσωπο στο ΔΣ του ΠΑΟΚ!

Ο πρώην διαιτητής και βουλευτής από τη Σλοβακία, Λούμπος Μίχελ, εισέρχεται στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΟΚ, όπως ειπώθηκε στη Γενική Συνέλευση. 

Μαζί με τον Σλοβάκο θα συμπεριληφθούν ο Αρτούρ Νταβιτιάν, άμεσος συνεργάτης του Ιβάν Σαββίδη που έχει περάσει κατά το παρελθόν από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, όπως και ο Ηλίας Γεροντίδης, του οποίου τη θέση πήρε ο Νίκος Βεζυρτζής. 

Ο Λούμπος Μίχελ είναι το πρόσωπο της ημέρας, καθώς το 2003 ήταν ο διαιτητής στον τελικό του Κυπέλλου UEFA ανάμεσα στην Πόρτο και τη Σέλτικ και στο Euro του 2004 σφύριξε τον προημιτελικό του ανάμεσα στην Σουηδία και την Πορτογαλία. 

Μιλάει άπταιστα τη ρωσική γλώσσα, εκτός από αγγλικά, γερμανικά και πολωνικά ενώ από τη μέρα που σταμάτησε τη διαιτησία, λόγω προβλήματος στον αχίλλειο τένοντα το 2008, δούλεψε στη Σαχτάρ Ντόνετσκ ως υπεύθυνος του τμήματος διεθνών διοργανώσεων. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από το 2006 έως και το 2010 ήταν επίσης βουλευτής στη χώρα του τη Σλοβακία.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.