ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σύμβουλος του Ιβάν Σαββίδη ο Γιώργος Κούδας δεν μπήκε στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σύμβουλος του Ιβάν Σαββίδη ο Γιώργος Κούδας δεν μπήκε στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

O Γιώργος Κούδας ναι μεν δεν μπήκε στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά αναλαμβάνει ενεργό ρόλο ως σύμβουλος στον δικέφαλο του βορρά, και θα βρίσκεται σε στενή επαφή, με τον Ιβάν Σαββίδη και τα υπόλοιπα μέλη. 

Στην σχετική ανακοίνωση για τους ρόλους που θα έχουν οι Λούμπος Μίχελ και Αρτούρ Νταβιντιάν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει και για τις αρμοδιότητες που θα έχει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του «δικέφαλου του Βορρά»:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Χωρίς θέση στο Δ.Σ. αλλά σε στενή επαφή με τα μέλη του και τον ίδιο τον μεγαλομέτοχο, ως σύμβουλός τους, θα βρίσκεται ο Γιώργος Κούδας. Το μέγεθος της προσωπικότητας και της προσφοράς του κ. Κούδα δεν αποτυπώνονται με λέξεις και η συμβολή του θα είναι καθοριστική για να ενώσει όλες τις δυνάμεις της οικογένειας κάτω από την αγάπη για το Σύλλογο και τη γνώση του τι πρεσβεύει αυτός. Είναι ιδιαίτερη τιμή για τον ΠΑΟΚ η ενεργή πλέον συμμετοχή του Γιώργου Κούδα στην μεγάλη προσπάθεια ανάπτυξης της ομάδας».

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.