ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τρόμος στο ποδόσφαιρο: Επτά ώρες στο χειρουργείο ο Αργύρης Λίβας που πυροβόλησαν μαφιόζοι σε ενέδρα

Τρόμος στο ποδόσφαιρο: Επτά ώρες στο χειρουργείο ο Αργύρης Λίβας που πυροβόλησαν μαφιόζοι σε ενέδρα

Περίπου επτά ώρες κράτησε το χειρουργείο, στο  οποίο υποβλήθηκε ο δικηγόρος αθλητικών θεμάτων Αργύρης Λίβας, τις πρώτες ώρες της Τρίτης (22/12) στο νοσοκομείο Metropolitan από τον διευθυντή ορθοπεδικής και ιατρό της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέο. Ο Λίβας πυροβολήθηκε χθες από κουκουλοφόρους που του είχαν στησει ενέδρα τη στιγμή που ανέβαινε στην μοτοσικλέτα του, στο Παλαιό Φάληρο.

Η εγχείρηση έγιναν στα δύο ισχία που δέχτηκαν σφαίρες και ήταν πολύ δύσκολη, καθώς η μία σφαίρα είχε εισχωρήσει βαθιά στο ένα ισχίο. Υπέρ του Λίβα λειτούργησε το γεγονός ότι είναι γυμνασμένος, καθώς και το νεαρό της ηλικίας του, αλλά παρόλα αυτά η αποκατάσταση θα πάρει αρκετό χρόνο. Η τρίτη σφαίρα τον βρήκε στο χέρι, όπου το τραύμα ήταν ελαφρύτερο.

Το χτύπημα στον Αργύρη Λίβα, ο οποίος ασχολείται κυρίως με το ποδόσφαιρο έχοντας υπάρξει νομικός εκπρόσωπος αρκετών ΠΑΕ της Super League (Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας Τρίπολης, Πλατανιάς, Καλλονή, Πανθρακικός κ.α.), έξω από το γραφείο στο Παλαιό Φάληρο έχει προκαλέσει τρόμο στην ποδοσφαιρική πιάτσα, κυρίως γιατί εκτιμάται ότι οι δράστες ήθελαν να του προκαλέσουν ανήκεστη βλάβη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Λίβας μεταξύ άλλων υπήρξε συνήγορος της Βέροιας στην πρόσφατη πολύκροτη υπόθεση του αγώνα Ολυμπιακός-Βέροια 3-0. Προ δεκαπενταετίας μάλιστα είχε διατελέσει νομικός σύμβουλος του Ολυμπιακού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.