ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο Παναθηναϊκός ζητά ισονομία με αφορμή τις φωτοβολίδες ευθείας βολής που έπεσαν στο Περιστέρι

Ο Παναθηναϊκός ζητά ισονομία με αφορμή τις φωτοβολίδες ευθείας βολής που έπεσαν στο Περιστέρι

Σε ακόμη μια ακόμα ενέργεια προκειμένου να διαφυλάξει τα συμφέροντά της  και με πρόθεση να υπάρχει ισονομία για όλους προχώρησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι με εξώδικο που έστειλαν στην Super League, την ΚΕΔ και την ΕΠΟ ζητούν να πάρουν στα χέρια τους το φύλλο αγώνα του Ατρόμητος-Πανιώνιος αλλά και την έκθεση που υπήρξε από παρατηρητή και αστυνομία για όσα συνέβησαν στη διάρκεια της αναμέτρησης.

Στο τριφύλλι έχουν πληροφορίες ότι έπεσαν φωτοβολίδες ευθείας βολής και πως αυτά τα γεγονότα έχουν καταγραφεί στις σχετικές εκθέσεις. Αυτό όμως σημαίνει πως ο διαιτητής της αναμέτρησης έπρεπε να διακόψει το ματς όπως ακριβώς έκανε και ο Παππάς που δεν ξεκίνησε καν το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό-Ολυμπιακό. Αλλιώς όπως έλεγαν από τον Παναθηναϊκό θα μιλάμε για δυο μέτρα και δυο σταθμά και τιμωρία μόνο εις βάρος του τριφυλλιού.

Παράλληλα απέστειλαν νέα επιστολή προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή και τον ενημερώνουν για τα γεγονότα της Κυριακής σημειώνοντας ότι για να υπάρξει καταπολέμηση της διαφθοράς και της βίας θα πρέπει όλοι να πέσουν πάνω στα θέματα που αφορούν τις παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αλλιώς ο νόμος δεν θα λειτουργήσει ποτέ ορθά.

Στην σχετική ανακοίνωση ο Παναθηναϊκός ανέφερε:

“Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, λαμβάνοντας υπόψη περιστατικά τα οποία έλαβαν χώρα στον αγώνα Ατρόμητος – Πανιώνιος στο πλαίσιο της 15 αγωνιστικής του πρωταθλήματος, προέβη σήμερα σε μια σειρά ενεργειών προκειμένου να διασφαλίσει τα έννομα συμφέροντά της.

Πιο συγκεκριμένα απεστάλησαν εξώδικες προσκλήσεις προς τη Super League και την ΚΕΔ/ΕΠΟ προκειμένου να παραλάβει την έκθεση του παρατηρητή και το φύλλο αγώνα, ενώ αύριο θα κάνει αίτημα και προς την Αστυνομία και τη ΔΕΑΒ για να λάβει και τις δικές τους εκθέσεις.

Παράλληλα εστάλη επιστολή προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή με την οποία εκφράστηκε η ανησυχία μας για όσα συμβαίνουν και η ελπίδα μας ότι δεν θα προκύψουν φαινόμενα δυσαρμονίας σε αποφάσεις πειθαρχικών οργάνων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού διατηρεί την αταλάντευτη θέση της υπέρ της ισονομίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.