ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Λάρισα: Kρεσέντο ανακοινώσεων για τις ήττες της ΑΕΚ και της Κέρκυρας!

Λάρισα: Kρεσέντο ανακοινώσεων για τις ήττες της ΑΕΚ και της Κέρκυρας!

«Ξεσπάθωσε» η Λάρισα μετά τις σημερινές ήττες, εντός έδρας μάλιστα, της ΑΕΚ και της Κέρκυρας, ενώ αναφορά έγινε και στη Λαμία, καθώς η θεσσαλική ομάδα φέρει βαρέως το 0-5 από την Ένωση στον αδιάφορο αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «βυσσινί» για την ΑΕΚ αναφέρεται:

«Προς κο Πογιέτ και δημοσιογράφους και έντυπα φίλα προσκείμενα προς την ΑΕΚ.

Έτσι είναι παιδιά, ο Θεός είναι μεγάλος. Όταν βάζεις τη βασική σου ενδεκάδα την Πέμπτη το βράδυ και οι παίκτες σου στο 90′ κάνουν τάκλιν στα πιτσιρίκια της ΑΕΛ και οι δημοσιογράφοι και τα έντυπα σου πανηγυρίζουν λες και κέρδισες την κανονική ΑΕΛ, το πληρώνεις.

Εμείς και οι οπαδοί μας δεν ξεχνάμε.

Καλά Χριστούγεννα».

Παράλληλα, σχολίασαν τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι της Κέρκυρας με τον Εργοτέλη και τα πέναλτι που δόθηκαν, με αιχμές και για την ομάδα της Λαμίας, κάνοντας λόγο για τη… θεατρική παράσταση «Μάνα με σφάξανε – στα δύο πέναλτι το ένα δώρο»!.

Η ανακοίνωση:

«Η ομάδα των θεατρικών οπαδών της ΠΑΕ ΑΕΛ απήλαυσε για άλλη μια φορά την παράσταση του θεατρικού έργου “Μάνα με σφάξανε – στα δύο πέναλτι το ένα δώρο”, η οποία παίζεται από τη στιγμή που η ΑΕΛ ξέφυγε 10 βαθμούς στη βαθμολογία τον τελευταίο μήνα στις πόλεις της Ελλάδος, που έχουν την έδρα τους οι ανταγωνίστριες της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Αυτήν τη βδομάδα η παράσταση λόγω της μεγάλης επιτυχίας με τους ηθοποιούς από τη Λαμία (αυτοί φωνάζανε μαμά με σφάξανε), ξαναπαίχτηκε στην Κέρκυρα με ηθοποιούς από την Κρήτη, οι οποίοι αυτοί αντικατέστησαν τους ηθοποιούς από τη Λαμία.

Δυστυχώς όμως αυτή τη φορά το δώρο με τις πολλές μπανάνες δεν έπιασε τόπο, γιατί οι ηθοποιοί από την Κρήτη λόγω της ηλικίας τους και του ταλέντου τους είχαν άγνοια κινδύνου και όταν τους βάζουν να παίξουν δεν καταλαβαίνουν τίποτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγγνώμη παιδιά αν στεναχωριέστε, αλλά τι να κάνουμε, εδώ στη Λάρισα είμαστε όλοι θεατρόφιλοι και περιμένουμε πως και πως να απολαύσουμε και στο δικό μας γήπεδο μια τέτοια παράσταση. 13 αγωνιστικές τη βλέπουμε να παίζεται μόνο στην Αθήνα, στην Κέρκυρα και στα Τρίκαλα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.