Το καλοκαίρι στο εξωτερικό και μόνο με σούπερ πρόταση δίνει ο Ηρακλής το θωρηκτό του τον Απόστολο Βέλλιο

Το καλοκαίρι στο εξωτερικό και μόνο με σούπερ πρόταση δίνει ο Ηρακλής το θωρηκτό του τον Απόστολο Βέλλιο

Δεν πωλείται σε ελληνική ομάδα ο Βέλλιος. Ο Ηρακλής δεν είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει το θωρηκτό του, ακόμη και αν έλθει σούπερ πρόταση από τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ, ή άλλη ομάδα. Στις προθέσεις της διοίκησης του «Γηραιού» είναι να πουλήσει τον παίκτη στο εξωτερικό και βέβαια από το καλοκαίρι και μετά, προκειμένου να μην χάσει μέρος της δύναμής του στο διανυόμενο πρωτάθλημα. 

Ο Απόστολος Βέλλιος θέλει να διευρύνει τον αριθμό των τερμάτων του στο πρωτάθλημα και είναι επιθυμία του να μην πάρει μεταγραφή σε ελληνική ομάδα, αλλά γνωρίζοντας την διαφορά ποιότητας των συλλόγων του εξωτερικού, να πει το ναι σε έναν κλαμπ εκτός των τειχών με υψηλούς στόχους.

Ο Βέλλιος επέστρεψε το καλοκαίρι στην ομάδα της καρδιάς του, σε αυτήν που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, γνήσιο τέκνο των Ακαδημιών γαρ. Στην πρώτη του παρουσία στην επαγγελματική ομάδα είχε προλάβει να πετύχει τρία γκολ, σε ηλικία μόλις 19 ετών πριν κάνει το ταξίδι για την Αγγλία και την Έβερτον.

 Ο Απόστολος Βέλλιος, τέσσερα χρόνια μετά γύρισε στον Ηρακλή περισσότερο ώριμος, έμπειρος και έτοιμος σωματικά για να φτάσει με τους «κυανόλευκους» ψηλά και ο ίδιος να… βομβαρδίσει τα αντίπαλα δίχτυα.

 Μέχρι στιγμής το πράττει με τον καλύτερο τρόπο όντας ο πρώτος σκόρερ των «κυανόλευκων» μετά από 15 αναμετρήσεις. Ο 23χρονος φορ έχει πετύχει ήδη έξι τέρματα, το ένα καλύτερο από το άλλο, δίνοντας βαθμούς και νίκες στον Ηρακλή.

Το 46% των τερμάτων

Η επίδοση του έλληνα επιθετικού γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακή αν υπολογιστεί το γεγονός ότι δεν είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής στους πρώτους τέσσερις αγώνες του Ηρακλή. Η είσοδός του στον αγώνα με την Ξάνθη αλλάζει τις ισορροπίες, με τον Βέλλιο να ισοφαρίζει σε 1-1 έχοντας δέκα λεπτά αργότερα την ευκαιρία για την ολική ανατροπή.

Η μπάλα όμως δεν του κάνει τα… κέφια και χτυπάει στο δοκάρι του Τζενάμο. Έκτοτε ξεκινάει ένα σερί συνεχόμενων συμμετοχών στην αρχική ενδεκάδα που συνοδεύονται με πολλά και εντυπωσιακά γκολ.

 Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε ότι ο Ηρακλής με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου έχουν σημειώσει δεκατρία τέρματα, με τον Βέλλιο να έχει πετύχει τα έξι, το 46% δηλαδή αυτών.

Που, πότε και πώς

«Σεφτέ» στα γκολ όπως προαναφέρθηκε έκανε στις 26/9 με αντίπαλο την Ξάνθη (5η αγωνιστική) νικώντας στο 71ο λεπτό με ωραίο σουτ τον Τζενάμο. Μία εβδομάδα αργότερα στις 4/10 ισοφαρίζει σε 1-1 στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ με «τσίμπημα» μπάλας, χαρακτηριστικό σπουδαίας κλάσης μετά από ασίστ του Τσιλιανίδη.

Ο Βέλλιος είναι… οnfireκαι το αποδεικνύει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στις 18/10.

 «Ψωνίζει» τον Σάμπο και με εξαιρετικό τελείωμα πετυχαίνει το 2-1 στο 43’ εν μέσω πανζουρλισμού στο Καυτανζόγλειο. Το σερί όμως συνεχίζεται και στην πανωλεθρία από την ΑΕΚ στις 24 Οκτώβρη όταν με ωραίο τελείωμα μειώνει σε 3-1.

 Μετά από μία μικρή περίοδο… ξηρασίας «πυροβολεί» ξανά με τον Παναθηναϊκό στο 23’ χαρίζοντας σπουδαία νίκη στον Ηρακλή. Γκολ μεγάλου φορ, με τρομερό κόψιμο μπάλας, ντρίμπλα στον Σάντσεζ και εκτέλεση με αντίθετη φορά σώματος στην κλειστή γωνία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 Το 6ο, σίγουρα όμως όχι και τελευταίο το έβαλε στην Τρίπολη ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 58’, παίρνοντας… παραμάζωμα τον Ζησόπουλο πριν ο Μπουλούτ ολοκληρώσει την εκπληκτική ανατροπή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.