ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δανεικός σε ομάδα του εξωτερικού πάει ο αρχηγός του Ολυμπιακού Γιάννης Μανιάτης

Δανεικός σε ομάδα του εξωτερικού πάει ο αρχηγός του Ολυμπιακού Γιάννης Μανιάτης

Πολύ δύσκολα θα μείνει στο Ρέντη ο Γιάννης Μανιάτης, αφού όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά, ακόμα και της πώλησης του. Προτεραιότητα του Ολυμπιακού πάντως να τον δώσει δανεικό. 

Σε λιγότερο από μία εβδομάδα ανοίγει και επίσημα η χειμερινή μεταγραφική περίοδος και προτεραιότητα του Ολυμπιακού είναι οι αποχωρήσεις και εν συνεχεία η ενίσχυση της ομάδας με κάποιον στόπερ ή με εξτρέμ ή με επιθετικό. 

Έντονα έχει κυκλοφορήσει το σενάριο ότι έρχεται πρόταση για τον Γιάννη Μανιάτη. Την περασμένη εβδομάδα είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία για τρεις ιταλικές ομάδες που τον έχουν βάλει στο “σημάδι”. Ακουγόταν επίσης και για συλλόγους από Ολλανδία και Ρωσία.

Πληροφορίες αναφέρουν όμως ότι τρεις είναι οι ομάδες που τον εξετάζουν σοβαρά. Η Τραμπζονσπόρ, η Αντάλιασπορ και ένα κλαμπ από το MLS. Πιο ζεστή, είναι σίγουρα η Τραμπζονσπόρ, στην οποία είχε πάει πέρσι τον Σεπτέμβριο ο Αβραάμ Παπαδόπουλος παίζοντας μόλις για τέσσερις μήνες.

Στο θέμα του Μανιάτη τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Προτεραιότητα του Ολυμπιακού είναι να τον δώσει κάπου δανεικό. Από την άλλη, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι θα πουν “όχι” οι “ερυθρόλευκοι” αν έρθει κάποια ικανοποιητική πρόταση ακόμα και για πώληση του αρχηγού, εφόσον φυσικά συμφωνήσει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το σημαντικό στην όλη ιστορία είναι ότι το έχει συνειδητοποιήσει ο Μανιάτης ότι το μέλλον του στο λιμάνι είναι θολό και πώς καλύτερα για την καριέρα του είναι να πάει κάπου αλλού για να πάρει χρόνο συμμετοχής. Δανεικός σε ελληνική ομάδα δεν πάει ο αρχηγός, καθώς το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό είναι κοντά στις 800.000 ευρώ και κανείς δεν μπορεί να καλύψει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.