Ο Ελευθερόπουλος ανάμεσα σε Μπεργκ και Φορτούνη, ψηφίζει τον Σουηδό του Παναθηναϊκού

Ο Ελευθερόπουλος ανάμεσα σε Μπεργκ και Φορτούνη, ψηφίζει τον Σουηδό του Παναθηναϊκού

Δήλωση που θα συζητηθεί έκανε ο τεχνικός του Πανθρακικού Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Xαρακτήρισε φυσικό ηγέτη τον Κώστα Φορτούνη, αλλά πολυτιμότερο τον Μάρκους Μπεργκ στον πρώτο γύρο, τονίζοντας ότι είναι κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. 

O Δημήτρης Ελευθερόπουλος μίλησε για: 

-την καλύτερη ομάδα στον πρώτο γύρο: «Σαφέστατα ήταν ο Ολυμπιακός. Έχει εκπληκτικό ρόστερ, πολύ γρήγορους ποδοσφαιριστές. Έχει σέντερ φορ τον Ιντέγε που δύσκολα βρίσκεις. Ο Παναθηναϊκός έχει τον Μπεργκ που για μένα είναι ο καλύτερος φορ στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια». 

-τον καλύτερο παίκτη του πρώτου γύρου: «Η κάθε ομάδα έχει έναν παίκτη-κλειδί. Η ΑΕΚ έχει τον Χρήστο τον Αραβίδη, που για εμένα η ενέργεια που δίνει στην υπόλοιπη ομάδα, οι κινήσεις και τα γκολ κάνουν τη διαφορά. Ο Παναθηναϊκός έχει τον Μπεργκ, που είναι κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός έχει τον Φορτούνη, είναι πολύ ευχάριστο για το ελληνικό ποδόσφαιρο όπως και για την Εθνική ομάδα. Έχουμε ένα παιδί σε αυτήν την ηλικία που είναι φυσικός ηγέτης». 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

– το ποιον επιλέγει ανάμεσα στους τρεις: «Νομίζω τον Μπεργκ λόγω διάρκειας. Είναι ένας παίκτης που του έχω αδυναμία αρκετά χρόνια». 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.