ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Φούσκα ο Άλαν Πουλίδο των… 15 λεπτών στον Ολυμπιακό

Φούσκα ο Άλαν Πουλίδο των… 15 λεπτών στον Ολυμπιακό

Φούσκα που δεν έκανε ούτε για τον Λεβαδειακό αποδείχθηκε ο Άλαν Πουλίδο. Ο Μεξικανός επιθετικός  παίρνει τα μπογαλάκια του από τον Ολυμπιακό και φεύγει για την πατρίδα του ή τις ΗΠΑ.

Πριν από έναν χρόνο ο 23χρονος παίκτης βρέθηκε, υπογράφοντας, συμβόλαιο 1,5 έτους, στη Λιβαδειά.

«Κάναμε μεγάλη μεταγραφή. Πήγα στην Ιταλία, μίλησα με τον Πουλίδο και μέσα σε δύο ώρες τα βρήκαμε. Μιλάει Ιταλικά, όπως και εγώ, και τα συμφωνήσαμε σε όλα. Του εξήγησα ότι τον θέλω στον Λεβαδειακό και αυτός πείστηκε να έρθει», είχε δηλώσει ο τότε πρόεδρος της βοιωτικής ομάδας, Γιάννης Κομπότης, ο οποίος ένιπτε τας χείρας του ότι ο Ολυμπιακός ουδεμία σχέση είχε με την υπόθεση: «Ποιος Ολυμπιακός; Δεν έχει καμία ανάμειξη. Ασφαλώς και τον ήθελε, αλλά δεν προχώρησε η συμφωνία του μαζί τους. Εμείς του είπαμε ότι τον θέλουμε και επέλεξε εμάς», έλεγε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Λεβαδειακός, αλλά ποιος τον πίστευε…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άλλωστε, ύστερα από τρεις μήνες στην ομάδα της Λιβαδειάς, με την οποία δεν διέπρεψε (1 γκολ σε 6 αγώνες), βρέθηκε στον Ολυμπιακό, αλλά όχι και στις πρώτες επιλογές του Μάρκο Σίλβα. Το γεγονός ότι σε 24 επίσημους αγώνες των «ερυθρολεύκων» κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχει παίξει μόλις για 15 λεπτά (στο ματς Κυπέλλου με τον Πλατανιά) και άλλες τρεις φορές βρέθηκε στον πάγκο, καταδεικνύει πως δεν ετύγχανε της εκτίμησης του Πορτογάλου τεχνικού. Γι’ αυτό και ο Μεξικανός πάει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.