ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Έρχεται ο Ιμόμπιλε φεύγει ο Μπερμπάτοφ γράφουν οι Βούλγαροι για τον ΠΑΟΚ

Έρχεται ο Ιμόμπιλε φεύγει ο Μπερμπάτοφ γράφουν οι Βούλγαροι για τον ΠΑΟΚ

Είναι ίσως ο μεγαλύτερος σταρ στη Super league και συγκεντρώνει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας με αποτέλεσμα να είναι πρωταγωνιστής σε αρκετές ιστορίες.

Οι Βούλγαροι παρατηρούν στενά την πορεία του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, η οποία δεν είναι αυτή που θα περίμενε κανείς στον ΠΑΟΚ. Έτσι κατά καιρούς βγάζουν διάφορα σενάρια για εκείνον.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα gong.bg ο Τσίρο Ιμόμπιλε θα μετακομίσει άμεσα στη Θεσσαλονίκη, καθώς η Σεβίλλη δεν τον θέλει. Έτσι στον «Δικέφαλο του Βορρά» θα κληθούν να δώσουν έναν εκ των Μπερμπάτοφ -Στέφανου Αθανασιάδη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό που αναφέρει το δημοσίευμα είναι ότι εκτός απροόπτου ο άλλοτε φορ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι εκείνος που θα αποχωρήσει, ενώ υπογραμμίζει πως θα πρέπει να αποζημιωθεί ο ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν σκοπεύει να τον αφήσει ελεύθερο.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.