ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Παλμέιρας, Φλουμινένσε και Παραναένσε θέλουν τον αμυντικό του Ολυμπιακού Σαλίνο

Παλμέιρας, Φλουμινένσε και Παραναένσε θέλουν τον αμυντικό του Ολυμπιακού Σαλίνο

Τρεις ομάδες της Βραζιλίας είναι έτοιμες να… παλέψουν στα πόδια του Λεάντρο Σαλίνο, προκειμένου να τον πείσουν να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός του Ολυμπιακού διανύει τους τελευταίους μήνες του συμβολαίου του με τους «ερυθρόλευκους», που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και αυτό σημαίνει πως από την αρχή του 2016 θα έχει την ευκαιρία να συμφωνήσει με ομάδα της αρεσκείας του, χωρίς να έχει… λόγο ο σύλλογος του Πειραιά.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Τύπος της Βραζιλίας, οι Παλμέιρας, Φλουμινένσε και Ατλέτικο Παραναένσε έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την μεταγραφή του και δεν αποκλείεται να κάνουν κρούση στην πλευρά του έμπειρου άσου. Ωστόσο, ο Λεάντρο Σαλίνο δεν δείχνει διάθεση για επιστροφή στην πατρίδα του, θέλοντας να μείνει στην Ευρώπη και προτεραιότητά του είναι ο Ολυμπιακός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά τους, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σε εκτίμηση τον Βραζιλιάνο, μια και είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που αποτελούν… εργαλείο για τον προπονητή και δεν αποκλείεται τις επόμενες εβδομάδες να ξεκινήσουν επαφές για την επέκταση της συνεργασίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.