ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Γιώργος Σαμαράς προτάθηκε στον Παναθηναϊκό που τον θέλει αν φύγει ο Νίκος Καρέλης

Ο Γιώργος Σαμαράς προτάθηκε στον Παναθηναϊκό που τον θέλει αν φύγει ο Νίκος Καρέλης

Στην λίστα του Παναθηναϊκού για την θέση του επιθετικού, σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Νίκος Καρέλης βρίσκεται ο Γιώργος Σαμαράς.

Ο διεθνής επιθετικός παραμένει χωρίς ομάδα, μετά το πέρασμά του από την Αλ Χιλάλ και βρίσκεται σε αναζήτηση του νέου του… σπιτιού και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έχει προταθεί και εξετάζεται στον Παναθηναϊκό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άλλωστε, στα τμήματα υποδομής του συλλόγου βρίσκεται ο πατέρας του, Γιάννης, ενώ διατηρεί και εξαιρετικές σχέσεις με τον Τάκη Φύσσα από την Εθνική Ελλάδας. Το κασέ του δεν βρίσκεται πλέον σε απαγορευτικό… επίπεδο, ωστόσο, δεν έχει παρθεί η τελική απόφαση για την περίπτωσή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.