ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Ολυμπιακός “ψήνει” την επιστροφή του Κέβιν Μιραλάς για να κάνει τη… διαφορά

Ο Ολυμπιακός “ψήνει” την επιστροφή του Κέβιν Μιραλάς για να κάνει τη… διαφορά

Ένα όνομα που θα κάνει τη διαφορά ψάχνουν στον Ολυμπιακό και αυτόν τον βρίσκουν στο πρόσωπο του Κέβιν Μιραλάς. Οι ερυθρόλευκοι «ψήνουν» την επιστροφή του έχοντας ως μεγάλο σύμμαχο την επιθυμία του παίκτη, ο οποίος θέλει να αποχωρήσει από την Έβερτον και την Πρέμιερ Λιγκ.

Προσπάθειες για να κάνει ένα… Χριστουγεννιάτικο δώρο στον κόσμο του Ολυμπιακού, επιχειρεί η διοίκηση της ΠΑΕ. Ο Κέβιν Μιραλάς φέρεται να είναι ο Νο1 μεταγραφικός στόχο της ομάδας, όπως αναφέρει η εφημερίδα Sportday

Εδώ και αρκετές εβδομάδας, το όνομα του Βέλγου επιθετικού πρωταγωνιστεί στα μεταγραφικά σενάρια ενίσχυσης για την ομάδα του Μάρκο Σίλβα, με τον Βέλγο επιθετικό να έχει δώσει τη συγκατάθεσή του στον μάνατζέρ του, για να γίνει ότι είναι δυνατόν προκειμένου να αποχωρίσει από την Έβερτον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μιραλάς, ο οποίος αποτέλεσε ένα από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας στο «Γ.Καραϊσκάκης», έχει ένα από τα πιο μεγάλα συμβόλαια στην ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ και όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο μοναδικός τρόπος να κατηφορίσει για τον Πειραιά, είναι αυτός με τη μορφή δανεισμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.