ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Η Σκουρλή χώρισε από τον Παντίδο, αλλά δεν τα έβαψε και μαύρα

Η Σκουρλή χώρισε από τον Παντίδο, αλλά δεν τα έβαψε και μαύρα

Ο Νίκος Παντίδος είχε σχέση με την πανέμορφη Κατερινά Σκουρλή, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι χώρισε, καθώς ο Έλληνας ποδοσφαιριστής ταξιδεύει πολύ συχνά στο εξωτερικό, θέλοντας να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη. Η απόσταση φέρεται να είναι η κύρια αιτία, που το ζευγάρι χώρισε, αλλά μάλλον έκανε καλό και στους δύο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φυσικά η ελληνίδα καλλονή συζήτησε με το σύντροφό της και αποφάσισαν από κοινού, να συνεχίσουν χωριστά τις ζωές τους, κάτι που φαίνεται πως λειτούργησε ευργετικά στην ψυχοσύνθεση και την εξωτερική της εμφάνιση. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.