ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Έκανε πίσω η Σέλτικ για τον Φινμπόγκασον λόγω των αξιώσεων της Σοσιεδάδ

Έκανε πίσω η Σέλτικ για τον Φινμπόγκασον λόγω των αξιώσεων της Σοσιεδάδ

Κάνει πίσω για τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον η Σέλτικ. Σύμφωνα με τη σκωτσέζικη Sun, ο σύλλογος της Γλασκώβης αποσύρει το ενδιαφέρον του για την αγορά του Ισλανδού φορ, καθώς η Ρεάλ Σοσιεδάδ, που έχει τα δικαιώματά του, αξιώνει περί τα 5,5 εκατ. ευρώ για την πώλησή του. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Φινμπόγκασον έχει λιγοστές συμμετοχές στον Ολυμπιακό, όπου αγωνίζεται δανεικός, και δεν είναι απίθανο να αποχωρήσει από την ομάδα αν βρεθεί ενδιαφερόμενος και η φόρμουλα για να σπάσει ο δανεισμός του από τους Βάσκους. Πάντως δεν είναι τόσο απλό να ικανοποιηθούν όλες οι πλευρές και να αποχωρήσει ο 26χρονος άσος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.