ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στον ΑΠΟΕΛ καταλήγει ο Γιαννιώτας με μορφή δανεισμού έως το καλοκαίρι

Στον ΑΠΟΕΛ καταλήγει ο Γιαννιώτας με μορφή δανεισμού έως το καλοκαίρι

Το νέο σταθμό της καριέρας του -ως το τέλος της σεζόν- φαίνεται πως βρήκε ο Γιάννης Γιαννιώτας. Σύμφωνα με τα όσα βγαίνουν απ’ το ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ, ο κυπριακός σύλλογος εξασφάλισε το «ναι» τόσο του Ολυμπιακού, όσο και του 23χρονου εξτρέμ, προκειμένου να τον κάνει δικό του ως το καλοκαίρι, με την μορφή δανεισμού. 

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, μετά τους Γούτα-Μπεν, οι Πειραιώτες «αδειάζουν» ακόμα μια θέση στο ρόστερ τους, καθώς ο Έλληνας άσος δεν βρισκόταν στα πλάνα του Μάρκο Σίλβα, τουλάχιστον στην παρούσα φάση. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Γιαννιώτας -που αποτελεί διακαή πόθο του Τιμούρ Κετσπάγια- αναμένεται να έχει βασικό ρόλο στον ΑΠΟΕΛ και να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, κάτι που δεν συνέβη μέχρι τώρα στο λιμάνι. Τις προσεχείς μέρες (πιθανώς και ώρες) θα ταξιδέψει για Μεγαλόνησο, προκειμένου να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.