ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο Σαμουέλε Λόνγκο η τρίτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού

Ο Σαμουέλε Λόνγκο η τρίτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού

Τα τυπικά έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σαμουέλε Λόνγκο στον Παναθηναϊκό. 

Οι διαπραγματεύσεις του «τριφυλλιού» με την Ίντερ για τον δανεισμό του Ιταλού επιθετικού είναι σε προχωρημένο στάδιο και αναμένονται εξελίξεις ακόμα και εντός της εβδομάδας. 

Η απόκτηση του 23χρονου άσου θα προχωρήσει ανεξάρτητα με την εξέλιξη της υπόθεσης του Νίκου Καρέλη, τον οποίο ο Αντρέα Στραματσόνι υπολογίζει για το αριστερό άκρο της επίθεσης ή δεξιά από τον επιθετικό στο 4-3-3. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά του, ο Λόνγκο παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και τον Παναθηναϊκό και θ’ αποτελέσει την τρίτη «πράσινη» προσθήκη μετά τους Μέστο και Μπουμάλ.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.