Σε δύο μήνες θα επιστρέψει στα γήπεδα ο Κοστίν Λάζαρ του Ηρακλή

Σε δύο μήνες θα επιστρέψει στα γήπεδα ο Κοστίν Λάζαρ του Ηρακλή

Σε πετυχημένη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε την Κυριακή ο Κοστίν Λάζαρ. Στους δύο μήνες υπολογίζεται η επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με τον Ηρακλή. 

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε ο Κοστίν Λάζαρ την Κυριακή. Ο Ρουμάνος μέσος του Ηρακλή υποβλήθηκε σε πετυχημένη επέμβαση έπειτα από την ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου που υπέστη. 

Το ιατρικό τιμ του Γηραιού εκτιμά πως θα χρειαστούν περίπου 2 μήνες, ώστε να επιστρέψει και πάλι στην αγωνιστική δράση. 

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ: 

«Υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία ανέδειξε κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου β’ βαθμού. Αποφασίστηκε να ακολουθηθεί συντηρητική αγωγή με προβλεπόμενο χρόνο επιστροφής στις 6 εβδομάδες. 

Στη 1/12 υποβλήθηκε σε νέα μαγνητική τομογραφία για να ελεγχθεί η πορεία της ανάρρωσης, η οποία ανέδειξε πως η διαδικασία επούλωσης προχωρούσε βάσει των αναμενομένων. Ήδη από τις αρχές Δεκεμβρίου συμμετείχε στις προπονήσεις μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά λόγω κάποιων ενοχλήσεων που δεν υποχωρούσαν, αποφασίστηκε να καθυστερήσει η επιστροφή του για μετά τις γιορτές. 

Την τελευταία εβδομάδα αισθανόταν καλά και υπολογιζόταν κανονικά για τον αγώνα του Σαββάτου με την Καλλονή. Εντούτοις, κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης τραυματίστηκε εκ νέου στο ίδιο σημείο. Υποβλήθηκε χθες 2/1 σε νέα μαγνητική τομογραφία, η οποία ανέδειξε ρήξη του έσω πλαγίου συνδέσμου, σε άλλο σημείο απ’ την αρχική. Αποφασίστηκε η χειρουργική αντιμετώπιση. 

Σήμερα (3/1/2016) το πρωί, υποβλήθηκε σε πετυχημένη χειρουργική επέμβαση από τους γιατρούς της ομάδας, Παπακώστα Εμμανουήλ και Παπασούλη Ευθύμιο, στην Κλινική «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ». 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναμένεται να πάρει εξιτήριο το απόγευμα και να ξεκινήσει άμεσα πρόγραμμα αποκατάστασης. Προβλεπόμενος χρόνος επιστροφής, 2 μήνες»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.