Εντυπωσίασαν τα Τρίκαλα 4-0 τον Παναιγιάλειο, η Παναχαϊκή 2-2 στον Βόλο

Εντυπωσίασαν τα Τρίκαλα 4-0 τον Παναιγιάλειο, η Παναχαϊκή 2-2 στον Βόλο

Τα Τρίκαλα ήταν εντυπωσιακά για μια ακόμα φορά στην έδρα τους, επικράτησαν με χαρακτηριστική άνεση του Παναιγιάλειου με 4-0 και πλησίασαν περισσότερο στις δύο θέσεις ανόδου.

Η θεσσαλική ομάδα, που κρατά το αήττητο στο «σπίτι» της, σημείωσε την 5η νίκη της σε αυτό και πλησίασε τον 2ο Απόλλωνα στον ένα βαθμό

Στη Ζάκυνθο, η ομώνυμη ομάδα, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζαϊρί, επιβλήθηκε κατά κράτος της Λαμίας με 3-0 και με την 3η νίκη της στο πρωτάθλημα πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, αν κι ακόμα βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού.

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Αχαρναϊκός, επικρατώντας στην Κρήτη των Χανίων με 1-0, βάζοντας σε μπελάδες του γηπεδούχους.

Στο Βόλο ο Ολυμπιακός των πολλών προβλημάτων προηγήθηκε της Παναχαϊκής των χιλίων προβλημάτων 2-0, όμως οι φιλοξενούμενοι, που πήγαν στη Μανγησία με 12 παίκτες, κατάφεραν να πάρουν έναν πολύτιμο βαθμό, 2-2.

Μια άλλη ομάδα που είναι στα πρόθυρα διάλυσης, άντεξε στη δυνατή έδρα της Αναγέννησης Καρδίτσας 0-0, ενώ τέλος στον Εύοσμο, ο Αγροτικός Αστέρας επιβλήθηκε με άνεση του Πανελευσινιακού 2-0, με τις δύο ομάδες να έχουν κι από ένα δοκάρι.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής

Παρασκευή 8/1

Κισσαμικός – Καλλιθέα 0-0

Σάββατο 9/1

Πανσερραϊκός – ΑΕΛ 0-2 (72′, 78′ Μπόγιοβιτς)

Κυριακή 10/1

Αγροτικός Αστέρας – Πανελευσινιακός 2-0 (20′ Καπίας, 49′ Καθάριος)

Χανιά – Αχαρναϊκός 0-1 (18΄Ομπράντοβιτς)

Ζάκυνθος – Λαμία 3-0 (34′ Βοσνακίδης. 75′, 86′ Ζαϊρί)

Ολυμπιακός Βόλου – Παναχαϊκή 2-2 (2′ Γγκουγκούδης, 38′ Αλαμάνης / 41′ Μητρόπουλος, 84′ πέν. Πέδρο)

Τρίκαλα – Παναιγιάλειος 4-0 (35′ Παπαπαναγιώτου, 46′ Στεφάνοβιτς, 59΄Ναβάρο, 90+3′ Αρσενίεβιτς)

Αναγέννηση Καρδίτσας – Εργοτέλης 0-0

Δευτέρα 11/1

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

18.00 Απόλλων Σμύρνης – Κέρκυρα (OTE SPORT3)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.