ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

O Πανιώνιος επέστρεψε στις επιτυχίες 1-0 τον Ηρακλή με Ανσαριφάρντ

O Πανιώνιος επέστρεψε στις επιτυχίες 1-0 τον Ηρακλή με Ανσαριφάρντ

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές, όπου αντιμετώπισε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ατρόμητο και έμεινε μακριά απ’ τη νίκη, ο Πανιώνιος επέστρεψε στην εικόνα που μας είχε συνηθίσει, επικρατώντας 1-0 του Ηρακλή. 

Ο Γηραιός είχε τραγική παρουσία, καθώς ολοκλήρωσε το ματς χωρίς τελική προσπάθεια! Μοναδικός… διασωθέντας, ο Χουάντερσον, ο οποίος είπε «όχι» δύο φορές στους Νεοσμυρνιώτες, όμως, τελικά, ο Ανσαριφάρντ κατάφερε να τον νικήσει και να χαρίσει τη σπουδαία νίκη στην ομάδα του. 

Με το τρίποντο αυτό ο Πανιώνιος εκμεταλλεύτηκε ιδανικά την ήττα του Αστέρα Τρίπολης στο Αγρίνιο και σκαρφάλωσε ξανά στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς. Στην ένατη θέση με 21 έμεινε ο Ηρακλής. 

Στη χειρότερή του μέρα βρέθηκε ο Ηρακλής, ο οποίος ήταν… αόρατος δημιουργικά. Ο Πανιώνιος πήρε εύκολα τον έλεγχο του ματς και προσπάθησε να δημιουργήσει απ’ τα πρώτα κιόλας λεπτά, οι προσπάθειές του, ωστόσο, δεν έφεραν αμέσως αποτέλεσμα. 

Οι γηπεδούχοι έφτασαν αρκετές φορές στην περιοχή του Χουάντερσον, με τη σπουδαιότερη να είναι στο 17’ με κεφαλιά του Ανσαριφάρντ, που μπλόκαρε εντυπωσιακά ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας του Γηραιού. 

Μετά το πρώτο εικοσάλεπτο, ο Ηρακλής προσπάθησε να ανεβάσει στροφές, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να απομακρύνει τον Πανιώνιο απ’ την περιοχή του, αφού συνέχισε να απειλεί, κυρίως με σουτ του Μπακασέτα και του Σιώπη. 

Από κει και πέρα ο ρυθμός έπεσε, με τον Ηρακλή να κρατάει περισσότερο την μπάλα, χωρίς να απειλήσει σε καμία περίπτωση. 

Η κυριαρχία του Πανιωνίου συνεχίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτήν τη φορά, επιβεβαιώθηκε και με γκολ. 

Ο Ανσαριφάρντ απείλησε αρχικά στο 54’ όμως και πάλι ο Χουάντερσον… κατέβασε ρολά. Πέντε λεπτά αργότερα, όμως, στην τρίτη σπουδαία προσπάθεια των «κυανέρυθρων», ο Ιρανός συνεργάστηκε άψογα με τους Μπακασέτα και Μασούρα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βραζιλιάνου. 

Η επιθετική λειτουργία του Ηρακλή δεν άλλαξε, παρά τις αλλαγές του Νίκου Παπαδόπουλου. Ακόμα και όταν ο Πανιώνιος έριξε ρυθμούς και οι φιλοξενούμενοι βρήκαν χώρους, δεν κατάφεραν να φτάσουν με αξιώσεις μπροστά στην εστία του Διούδη, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι χωρίς ούτε μία τελική προσπάθεια.

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Διούδης, Μπακασέτας (90+2’ Πατσατζόγλου), Χατζηισαΐας, Κόρμπος, Σιώπης, Ρισβάνης, Βλάχος, Οικονόμου, Ανσαριφάρντ (86’ Χαλκιαδάκης), Μασούρας, Καραμάνος (78’ Καθάριος). 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιάμπαρης, Πουρτουλίδης (63’ Ζαμπάζης), Πασάς, Κυριακίδης (72’ Λουκίνας), Ιντζόγλου (46’ Τσότρας), Ρομάνο, Βέλλιος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.