ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Έλαμψε ο Παναιτωλικός 2-1 στο Αγρίνιο τον Αστέρα Τρίπολης

Έλαμψε ο Παναιτωλικός 2-1 στο Αγρίνιο τον Αστέρα Τρίπολης

Για ακόμη ένα ματς το τελευταίο διάστημα, ο Παναιτωλικός έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και επικράτησε 2-1 του Αστέρα Τρίπολης, δείχνοντας ότι δεν του αξίζει να βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία.

Ο Παναιτωλικός κυριάρχησε χάρη στα γκολ των Ρουσκουσέδα και Παπάζογλου (είχε ισοφαρίσει ο Γιάννου). 

Αρνητικός πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο διαιτητής Λαμπρόπουλος, αφού στο πρώτο ημίχρονο δεν υπέδειξε πέναλτι στο 2’ πάνω στον Μαρκόφσκι από μαρκάρισμα του Ζησόπουλου, ενώ στο 45’ δεν απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Ιγκλέσιας, σε μαρκάρισμα από πίσω στον Βιγιαφάνες. 

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στα 55 δευτερόλεπτα ο Γιάννου έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι αλλά ο Κυριακίδης κράτησε το μηδέν για την ομάδα του. Ένα λεπτό αργότερα, ο Ζησόπουλος ανέτρεψε πεντακάθαρα τον Μαρκόφσκι μέσα στην περιοχή αλλά ο Λαμπρόπουλος δεν υπέδειξε την παράβαση, ενώ στο 7’ ο επιθετικός του Παναιτωλικού βγήκε απέναντι από τον Μπαντή, αλλά το πλασέ του ήταν αδύναμο και ο τερματοφύλακας του Αστέρα μπλόκαρε τη μπάλα. Ο Παναιτωλικός απείλησε και πάλι στο 26’ αλλά ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων δήλωσε και πάλι παρών, διώχνοντας το σουτ του Μάρκος Πάουλο. 

Στο 37ο λεπτό, ήρθε η ώρα των φιλοξενουμένων να διαμαρτυρηθούν δικαίως στον Λαμπρόπουλο, αφού έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Βιγιαφάνες, ο Ρουσκουσέδα πήδηξε και βρήκε τη μπάλα με το χέρι και στη συνέχεια ο Γκοϊάν λίγο έλειψε με κεφαλιά να τη στείλει στα δίχτυα της ομάδας του. Ωστόσο, ο ρέφερι δεν είδε ξανά τίποτα! Δεν είδε ούτε στο 45’ το μαρκάρισμα του Ιγκλέσιας από πίσω στον Βιγιαφάνες, το οποίο έπρεπε να επιφέρει την δεύτερη κίτρινη και συνεπώς κόκκινη κάρτα στον μέσο του Αστέρα. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όταν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κέβιν γύρισε στον αμαρκάριστο Μάρκος Πάουλο, ο οποίος από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα άουτ. 

Στην επανάληψη, ο Παναιτωλικός μπήκε πολύ δυνατά, πίεσε και κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ήταν το 53ο λεπτό, όταν ο Βιγιαφάνες έγινε κάτοχος της μπάλας και με υπέροχη κάθετη μπαλιά κάτω από τα πόδια του Ιγκλέσιας, έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ τον Ρουσκουσέδα ο οποίος με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ. Ο Αστέρας πάντως είχε έτοιμη την απάντησή του αφού δέκα λεπτά αργότερα, ο Γιάννου επωφελήθηκε την κακή απόκρουση του Κυριακίδη και δεν αστόχησε σε κενή εστία. 

Μετά το 1-1 το ματς έγινε ροντέο. Η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω, το παιχνίδι είχε τρελό ρυθμό, ωστόσο αυτός που χαμογέλασε ξανά ήταν ο Παναιτωλικός. Αφού ο Βιγιαφάνες προειδοποίησε στο 68’, στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, τέσσερα λεπτά μετά, ο Παπάζογλου νίκησε άπαντες στον αέρα έπειτα από φάουλ του Κέβιν και έβαλε σε θέση οδηγού ξανά τους γηπεδούχους. Στα εναπομείναντα λεπτά, ο Αστέρας έψαξε το γκολ και λίγο έλειψε να το βρει με τον Τσοκάνη στο 87’ αλλά ο Μάκος έδιωξε πάνω στη γραμμή, ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα είχε ζητήσει τον καταλογισμό πέναλτι υπέρ του Γιάννου σε μαρκάρισμα του Μάκου, ωστόσο δεν ήταν ξεκάθαρο αν υπήρξε κάποια επαφή.

Παναιτωλικός (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης, Κέβιν, Κούσας, Ρουσκουσέδα (71‘ Κάπελ), Βιγιαφάνες (79’ Βασιλούδης), Παπάζογλου, Μάκος, Μαρκόφσκι, Μάρκος Πάουλο (89’ Κουτρομάνος), Ουάρντα, Μύγας 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Μπαντής, Λανθαρότε, Νίκο Φερνάντες (68’ Παπαδόπουλος), Ζησόπουλος, Γιαννούλης, Φούντας (79’ Τσοκάνης), Λούι, Γκοϊάν, Χαμντανί, Ιγκλέσιας (67’ Κουρμπέλης), Γιάννου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.