ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η αθλητική ατζέντα της ημέρας

Η αθλητική ατζέντα της ημέρας

Ισχνό το σημερινό πρόγραμμα με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στα παιχνίδια του Ολυμπιακού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και στη μονομαχία της εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών με την Ισπανία για την πρόκριση στις «4» καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Στη 18η ημέρα της Super League παίζουν στις 19:30 Πλατανιάς Χανίων – Ολυμπιακός.

Στη 15η αγωνιστική της Football League παίζουν στις 17:00 Εργοτέλης – Τρίκαλα.

Στη 14η ημέρα της Basket League παίζουν στις 16:00 Κολοσσός – Ολυμπιακός και στις 18:00 τα τελευταία 27,5 δευτερόλεπτα του αγώνα της 3ης ημέρας Κηφισιά – Λαύριο.

Στις 19:45 παίζουν Ελλάδα – Ισπανία στην προημιτελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην υδατοσφαίριση, που διεξάγεται στο Βελιγράδι.

Στις 16:45 παίζουν Ελλάδα – Ολλανδία στην 5η αγωνιστική του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην υδατοσφαίριση Γυναικών, που φιλοξενείται στο Βελιγράδι.

Στις 22:00 παίζουν Σουόνσι – Γουότφορντ για την 22η ημέρα της Premier League.

Στις 21:00 παίζουν Σπέτζια – Αλεσάντρια σε νοκ άουτ αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ιταλίας.

Στις 21:30 παίζουν Εϊμπάρ – Γρανάδα για την 20ή ημέρα της La Liga.

Στη 19η ημέρα του Πρωταθλήματος Κύπρου παίζουν στις 19:00 Πάφος – Νέα Σαλαμίνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις 02:00 τα ξημερώματα της Τρίτης συνεχίζεται στη Μελβούρνη το Αυστραλιανό Όπεν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.