ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Φρανκ Άρνεσεν: «Θέλουμε τον Μπερμπάτοφ να κάνει τη διαφορά στα μεγάλα παιχνίδια»

Φρανκ Άρνεσεν: «Θέλουμε τον Μπερμπάτοφ να κάνει τη διαφορά στα μεγάλα παιχνίδια»

Ικανοποιημένος από την δουλειά του Ίγκορ Τούντορ στον ΠΑΟΚ δήλωσε ο Δανός αθλητικός διευθυντής του «Δικέφαλου του Βορρά» Φρανκ Άρνεσεν, ενώ επισήμανε πως περιμένει από τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ να κάνει την διαφορά στα μεγάλα παιχνίδια

Χαρακτηριστικά ο Άρνεσεν τόνισε:

Για τον Ιγκόρ Τούντορ:

«Νομίζω ότι τα πηγαίνει καλά. Θα πρέπει να ρωτήσετε καλύτερα τον Ίγκορ. Είμαστε κάθε μέρα σε επικοινωνία. Όταν δεν τα έχουμε πάει καλά τότε με την εμπειρία μου μπορώ να τον βοηθήσω με όλα αυτά που γνωρίζω, γιατί ξέρω πως είναι το ποδόσφαιρο έχει σκαμπανεβάσματα και πάντα θα έχει. Το σημαντικό πράγμα που προσπαθώ να περάσω στον Ίγκορ είναι ότι δεν πειράζει να κάνει λάθη, αρκεί να μην τα επαναλαμβάνει. Πιστεύω ότι είναι καλός ακροατής και είμαι πολύ ικανοποιημένος που δουλεύω μαζί του. Υπάρχει ένα πράγμα που θεωρώ πολύ σημαντικό. Αυτός που αποφασίζει για το ποιος θα παίξει και για το ποιος θα είναι στον πάγκο πρέπει να είναι ο προπονητής και κανείς άλλος. Ποτέ δεν επεμβαίνω. Δεν είναι η δουλειά μου να διαλέγω την ομάδα. Για εμένα είναι πολύ σημαντικό να νιώθει άνετα και να έχει τη στήριξή μου, αυτή που νομίζω, αλλά και να μένω πίσω. Και πιστεύω ότι είναι ικανός να παίρνει τις σωστές αποφάσεις».

Για τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ: 

«Πρώτα από όλα πιστεύω ότι ο Μπερμπάτοφ ήρθε πολύ αργά, στις 2 Σεπτεμβρίου δεν έκανε καθόλου προετοιμασία. Δεν είναι μικρός σε ηλικία πλέον, έτσι ήμασταν πολύ προσεκτικοί τον πρώτο καιρό. Αυτό που περιμένεις από τον Μπερμπάτοφ είναι να σκοράρει και να δίνει ασίστ σε κάθε παιχνίδι. Δεν νομίζω ότι μπορείς να το κάνεις αυτό, ούτε σε μας ούτε σε εκείνον. Μπορεί να δώσει τόσα πολλά στην ομάδα με την εμπειρία του, την κλάση του. Αυτό φάνηκε όταν ήρθε εδώ με το πόσο γρήγορα μπορεί να παίξει. Δεν είναι ο πιο γρήγορος αλλά παίρνει γρήγορες αποφάσεις στο παιχνίδι. Στα play off και ελπίζω στα μεγάλα παιχνίδια στο κύπελλο, εκεί είναι που χρειαζόμαστε ένα παίκτη σαν τον Μπερμπάτοφ».

Για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου:

«Το θετικό είναι ότι συμφωνήσαμε όλοι, ο κ. Σαββίδης, ο προπονητής και εγώ στο ότι δε χρειαζόμαστε άλλους παίκτες στην ομάδα. Εκτός από ένα δεξί μπακ εξαιτίας του γεγονότος με τον Κωνσταντινίδη και εξαιτίας του τραυματισμού του Κίτσιου χρειαζόμαστε ενίσχυση στη θέση αυτή.Αλλά γενικά πάντα πρέπει να είσαι σε εγρήγορση αν γίνει κάτι. Αλλά σε γενικές γραμμές είπαμε ότι αν θελήσουμε να κάνουμε μια μεταγραφή θα είναι για κάποιον παίκτη ο οποίος θα μας δυναμώσει αν αυτό είναι πιθανό. Δεν υπάρχουν πολλοί ποιοτικοί παίκτες στην αγορά. Αλλά κάθε μέρα εμφανίζονται νέα ονόματα. Δυστυχώς θέλαμε 1-2 παίκτες οι οποίοι επέλεξαν να υπογράψουν αλλού, κάτι το οποίο συμβαίνει, αλλά δεν είμαι αρνητικός και μπορούμε ακόμα να έρθουμε σε συμφωνία με κάποιο παίκτη».

Για τις πωλήσεις παικτών: 

«Τον Μακ θέλουμε να κρατήσουμε μέχρι το καλοκαίρι. Μετά το συμβόλαιό του τελειώνει σε ένα χρόνο, οπότε είναι πιο πιθανό να συμφωνήσουμε μαζί του πως είτε θα υπογράψει νέο συμβόλαιο είτε θα πουληθεί. Αυτή τη στιγμή έχουμε τέσσερις προσφορές για τέσσερις παίκτες στο ρόστερ, τις οποίες προφανώς θα συζητήσω με τον κ. Σαββίδη. Στο τέλος της ημέρας είναι αυτός που θα πει «ναι» ή «όχι». Μέχρι στιγμής έχω την αίσθηση πως δεν θα φύγει κάποιος από τους παίκτες που θέλουμε πολύ να μείνουν τον Γενάρη».

Για τα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι και ποια θα ανανεωθούν:

«Έχουμε μερικούς παίκτες που λήγει το συμβόλαιό τους αυτό το καλοκαίρι. Έχω προτείνει τις ιδέες μου στον κύριο Σαββίδη ήδη πριν τα Χριστούγεννα, δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση μέχρι στιγμής για το αν θα ανανεώσουν ή όχι. Κάποιοι έχουν ήδη ανανεώσει. Ο Μυστακίδης έχει υπογράψει την ανανέωση του, επίσης ο Πέλκας που ήταν πολύ χαρούμενος. Είχε μόνο 6 μήνες ακόμη συμβόλαιο και ανανέωσε για 3 χρόνια. Ο Κωνσταντινίδης που μόλις ανανέωσε, δυστυχώς τραυματίστηκε αλλά θα επιστρέψει, είναι νέος και δυνατός. Έχουμε κάνει κάποιες κινήσεις που είναι καλές για τον ΠΑΟΚ. Ειδικά τα νέα σε ηλικία παιδιά, που δεν είναι και τόσο μικρά πια καθώς παίζουν στην πρώτη ομάδα και αυτό είναι σημαντικό καθώς θα μείνουν περισσότερο μαζί μας».

Για τον Ιβάν Σαββίδη:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό που ασχολείται σε μεγάλο βαθμό με το σύλλογο. Έχει κάνει πολλά για το σύλλογο και θέλει το καλύτερο για το σύλλογο. Αυτό είναι καλό. Έχω μάθει τώρα να του δίνω τις πληροφορίες που χρειάζεται με τον τρόπο που τις θέλει, αυτή είναι η δουλειά μου. Να του λέω: «Άκου, αυτούς τους παίκτες θέλουμε», να είμαι αποτελεσματικός και ευθύς και μπορεί να πει ένα «ναι» ή ένα «όχι» και αυτό δουλεύει όλο και καλύτερα. Είναι προφανώς μία νέα εμπειρία και για τους δύο μας και σιγά σιγά γνωριζόμαστε όλο και καλύτερα».

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.