ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Οι Ιταλοί φέρνουν στην ΑΕΚ τον στόπερ της Παλέρμο Αμπντελχαμίντ Ελ Καουταρί

Οι Ιταλοί φέρνουν στην ΑΕΚ τον στόπερ της Παλέρμο  Αμπντελχαμίντ Ελ Καουταρί

Κινήσεις για την απόκτηση στόπερ πέρα απ’ τον εξτρέμ και τον επιθετικό) φέρεται να κάνει η ΑΕΚ. Ιταλικό δημοσίευμα παρουσιάζει την «Ένωση» να ενδιαφέρεται για τον Μαροκινό στόπερ της Παλέρμο, Αμπντελχαμίντ Ελ Καουταρί.

Πρόκειται για 25χρονο Μαροκινό αμυντικό που σημείωσε 150 συμμετοχές την επταετία 2008-2015 με τη φανέλα της Μονπελιέ και το καλοκαίρι μεταγράφηκε στην Παλέρμο. Εκεί όμως δεν βρίσκει χρόνο συμμετοχής, έχοντας 9 μόλις συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Με αφορμή λοιπόν την πρόθεσή του ν’ αποχωρήσει από τον σύλλογο, η ιστοσελίδα «tuttomercatoweb» αναφέρει: 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Ελ Καουτάρι εξακολουθεί να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την Παλέρμο και συνεχίζουν να αυξάνονται οι ενδιαφερόμενοι. Από τη Γαλλία, η Μονπελιέ εξακολουθεί να σκέφτεται την επιστροφή του κεντρικού αμυντικού. Στην Ευρώπη, πολλές ομάδες έχουν κινηθεί με περισσότερο ή λιγότερο εκτεταμένη έρευνα: Η ΑΕΚ, η Στουτγκάρδη, η Βέρντερ Βρέμης, η Σίβασπορ και η Εσπανιόλ, επίσης είναι στην… ουρά για τον στόπερ». 

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.