ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Σενεγαλέζου μέσου Πολ Κεϊτά

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Σενεγαλέζου μέσου Πολ Κεϊτά

Επίσημη μορφή πήρε η συμφωνία του Ατρόμητου με τον Πολ Κεϊτά και το «φλερτ» που υπήρχε μεταξύ των δύο πλευρών εδώ και περίπου 2-3 χρόνια είναι πλέον «γάμος» και με τη… βούλα. 

Οι Περιστεριώτες είχαν φτάσει σε συμφωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και σήμερα ανακοινώθηκε από την «κυανόλευκη» ΠΑΕ η οριστική εξέλιξη, με τον παίκτη μάλιστα να πραγματοποιεί και την πρώτη του προπόνηση. 

Η απόκτηση του Πολ Κεϊτά δεν ήταν στα άμεσα πλάνα του Ατρόμητου, αλλά θεωρήθηκε απαραίτητη η προσθήκη του μετά τη συμφωνία του Ατρόμητου με τη Γοδόι Κρουζ για την παραχώρηση του Φερνάντο Γοδόι. Ο Σενεγαλέζος είχε μείνει ελεύθερος από την Καλλονή και τελικά προτίμησε τον Ατρόμητο τη στιγμή που είχε πρόταση και από τον Ηρακλή. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος: 

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Πολ Κεϊτά. Ένας “πύργος” στην ποδοσφαιρική μας σκακιέρα! 

Ο Σενεγαλέζος ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας μας και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου. Αμέσως μετά, γνωρίστηκε με τους νέους συμπαίκτες του κι έκανε την πρώτη προπόνηση στο αθλητικό κέντρο “Μαζαράκη”. 

Ο Πολ Κεϊτά με ύψος 1.94 μ. δεσπόζει στο χώρο της μεσαίας γραμμής μετέχοντας στο αμυντικό αλλά και στο δημιουργικό “κομμάτι” του παιχνιδιού. 

Γεννήθηκε στο Ντακάρ της Σενεγάλης στις 26 Ιουνίου 1992 και σε μικρή ποδοσφαιρικά ηλικία ήρθε στην χώρα μας το 2010 για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα από τον οποίο αποχώρησε τον Ιανουάριο του 2013. Μεταπήδησε στην Καλλονή από την οποία έλυσε πριν από λίγες μέρες το συμβόλαιο του. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έκανε τα πρώτα του βήματα στην ΑS Douanes της πατρίδας του και σε ηλικία 14 ετών πήρε μετεγγραφή για την Μπενφίκα με την οποία ψηφίστηκε δύο συνεχόμενα έτη Καλύτερος Νέος Ποδοσφαιριστής».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.