ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο Εργοτέλης έκοψε 1-1 τη φόρα των Τρικάλων στο Παγκρήτιο

Ο Εργοτέλης έκοψε 1-1 τη φόρα των Τρικάλων στο Παγκρήτιο

Τι και αν έφτασε μια ανάσα από την διάλυση στα μέσα της εβδομάδας, ο Εργοτέλης κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στο ματς με τα Τρίκαλα (1-1) που για 45 λεπτά έγινε κάτω από σφοδρή χαλαζόπτωση. Ο Εργοτέλης των πολλών προβλημάτων, έμεινε και πάλι… ζωντανός, με τους Τρικαλινούς να μένουν στο -3 από την δεύτερη θέση.

Οι φιλοξενούμενοι, μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 5′ είχαν δοκάρι με τον Κουατέ, ενώ απείλησαν με τον δραστήριο Ναβάρο στο 7′ και στο 9′. Οι Κρητικοί ανέβηκαν από το 10′ και μετά, με τον Μάνο να χάνει την μεγάλη ευκαιρία της ομάδας του στο πρώτο μέρος, με τον Δωματά να σώζει. Ο ρυθμός έπεσε στο 20λεπτο με τα Τρίκαλα να φτάνουν στο γκολ στο 45′, όταν ο Ναβάρο έκανε το σουτ ο Γιαλούσης βρήκε την μπάλα της άλλαξε πορεία και την έστειλε άθελά του στα δίχτυα του Αθανασίου.

Ο Εργοτέλης, έφτασε στην ισοφάριση ένα λεπτό αργότερα, ωστόσο το γκολ του Μάνου ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ.

Το δεύτερο μέρος ήταν αρκετά κακό, με τις δύο ομάδες να βγάζουν κούραση, αλλά με τους Κρητικούς να είναι καλύτεροι μέσα στο γήπεδο και να ψάχνουν το γκολ της ισοφάρισης. Αυτό τελικά έγινε στο 71′, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά ο Κούρτι εκμεταλλεύτηκε την σύγχυση που δημιουργήθηκε στην περιοχή των Τρικάλων και από κοντά έκανε το 1-1. Ένα σκορ που δεν άλλαξε μέχρι τέλους, με τα Τρίκαλα στο 91′ να χάνουν την ευκαιρία να πάρουν το ματς, όταν ο Αθανασίου με διπλή επέμβαση κράτησε τον βαθμό για τους Κρητικούς.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σταύρος Λαμπράκης): Αθανασίου, Ρέντζας, Άλμπι, Γιαλούσης, Κούτρης (83′ Α. Καμαρά), Αυγενικού, Μπουρσέλης, Φουκαράκης (60′ Κούρτι), Μάνος, Δωματάς (69′ Γαρεφαλάκης), Κυριακόπουλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΡΙΚΑΛΑ (Γιώργος Μαραντάς): Χιώτης, Λαμπάκης, Σαρακατσάνος, Ντόικιτς, Κοντοδήμος, Γουάτο (76′ Δουκάκης), Ριζογιάννης, Γκμπαλέ, Στεφάνοβιτς (67′ Μουμίν), Ναβάρο (86′ Χαροντάκης), Κουσκουνάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.