ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η Σαρλερουά ανακοίνωσε την απόκτηση του Σωτήρη Νίνη από τον Παναθηναϊκό

Η Σαρλερουά ανακοίνωσε την απόκτηση του Σωτήρη Νίνη από τον Παναθηναϊκό

Την απόκτηση του Σωτήρη Νίνη ανακοίνωσε η Σαρλερουά για τα επόμενα 2+2 χρόνια, με τον επιτελικό μέσο να αποχαιρετά για δεύτερη φορά στην καριέρα του τον Παναθηναϊκό. 

Στην ανάρτηση των Βέλγων, τονίζεται ότι ο παίκτης είναι από τους νεαρότερους που έχει αγωνιστεί στη Super League και ως είθισται του εύχεται τα καλύτερα με τη νέα του ομάδα.

Σε επιβεβαίωση της παραχώρησης του Σωτήρη Νίνη στη Σαρλερουά του Βελγίου προχώρησε ο Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή του. 

Το «τριφύλλι» στον επίλογο της ανακοίνωσης εύχεται και καλή τύχη στο επόμενο βήμα της καριέρας του 25χρονου μεσοεπιθετικού. 

 «Ο Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ο Σωτήρης Νίνης θα συνεχίσει την καριέρα του στη βελγική Σαρλερουά. Έτσι ολοκλήρωσε και τη δεύτερη θητεία του στο σύλλογό μας, έχοντας πλέον καταγράψει 167 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της ομάδας. 

Ο Σωτήρης προέρχεται από την ακαδημία του συλλόγου, έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα στα 16 του χρόνια και μετά από μία διετία σε Πάρμα και ΠΑΟΚ, γύρισε πριν από 13 μήνες στον Παναθηναϊκό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ΠΑΕ του εύχεται καλή τύχη στο επόμενο βήμα της ποδοσφαιρικής διαδρομής του».

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.