ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ ο Ράφελ Φαν ντερ Φάαρτ της Μπέτις

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ ο Ράφελ Φαν ντερ Φάαρτ της Μπέτις

Στο μεταγραφικό… στόχαστρο του ΠΑΟΚ και του τεχνικού του διευθυντή, Φρανκ Άρνεσεν, βρίσκεται ο Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ!

Δημοσιεύματα στη Γερμανία αποκαλύπτουν πως ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται έντονα για τον παίκτη ο οποίος από τη στιγμή που δεν έχει καθόλου χρόνο συμμετοχής στην Μπέτις, έχει αποφασίσει να φύγει από την Ισπανία, με τη Θεσσαλονίκη να είναι ένας πολύ πιθανός προορισμός για να συνεχίσει την καριέρα του!

«Κλειδί» στην υπόθεση είναι ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Φρανκ Άρνεσεν, ο οποίος έφερε τον Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ στο Αμβούργο -από την Τότεναμ- το 2012! 

«Ο ΠΑΟΚ και ο Άρνεσεν ενδιαφέρονται για τον Φαν Ντερ Φάαρτ», γράφουν χαρακτηριστικά οι Γερμανοί για τον 33χρονο, πια, Ολλανδό, που το καλοκαίρι είχε ακουστεί ξανά, τόσο στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ όσο και της ΑΕΚ, αλλά υπέγραψε στην ομάδα της Σεβίλλης.

Δανεικός ο Βελλίδης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ΠΑΟΚ ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον ΠΑΣ για τον εξάμηνο δανεισμό του Βελλίδη και με την ασπρόμαυρη ΠΑΕ να διατηρεί όψιον αγοράς. Ο Χριστοβασίλης αντιλήφθηκε ότι δεν μπορεί να απαιτεί αυτή τη στιγμή και επειδή ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη από τερματοφύλακα, εξωπραγματικό ποσό και έτσι συμφώνησε στην πρόταση του ΠΑΟΚ.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.