ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πρωταθλητής δια της μεθόδου του στριψίματος της δεκάρας…

Πρωταθλητής δια της μεθόδου του στριψίματος της δεκάρας…

Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο μέρα με την ημέρα γίνεται όλο και πιο αναξιόπιστο. Η πολιτική ηγεσία του αθλητισμού παρουσιάζεται ασορτί με αυτή την εικόνα και προσπαθεί να ικανοποιήσει όποιον φωνάξει περισσότερο.

Στον αγώνα του Πλατανιά με τον Ολυμπιακό στα Περιβόλια των Χανίων, ανεγκέφαλος οπαδός των φιλοξενούμενων πέταξε έναν πλαστικό αναπτήρα ο οποίος έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, δίπλα στον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων Κουλιμπαλί. 

Από κει και πέρα είχαμε διαμαρτυρίες και καταγγελίες από τον Παναθηναϊκό σε βάρος του διαιτητή της αναμέτρησης Ηλία Σπάθα για το… έγκλημα που έκανε και δεν διέκοψε τον αγώνα σε βάρος του Ολυμπιακού. Το αφεντικό των πρασίνων Γιάννης Αλαφούζος πήρε θέση, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση κι έθεσε προ των ευθυνών της την Πολιτεία, ο Ολυμπιακός μέσω του υπευθύνου επικοινωνίας Κώστα Καραπαπά άφησε αιχμές για τον Σπάθα πως… «άφησε τους ηθοποιούς του Παράσχου να πέφτουν στο χορτάρι και να ξαπλώνουν. 15 λεπτά παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο».

Σα να μην έφθαναν όλα αυτά με τον περίφημο πλαστικό αναπτήρα, σαν τους δεκάδες που εκτοξεύονται από οπαδούς σχεδόν σε κάθε αγώνα, ασχολήθηκε και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΓΓΑ, αναφέρεται ότι με εντολή του υφυπουργού Αθλητισμού βρίσκονται υπό διερεύνηση όσα έγιναν στο γήπεδο των Περιβολίων. 

Παράλληλα αφήνεται ανοιχτό το ενδεχόμενο -εφόσον διαπιστωθεί ότι τα γεγονότα εμπίπτουν στις σχετικές διατάξεις- να τιμωρηθούν οι «ερυθρόλευκοι» βάσει του αθλητικού νόμου. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΓΓΑ 

«Με εντολή του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή διερευνώνται ήδη από την αρμόδια Διεύθυνση Επαγγελματικού Αθλητισμού, τα τεκταινόμενα στον αγώνα της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, Πλατανιάς – Ολυμπιακός, προκειμένου να διαπιστωθεί αν συντρέχουν λόγοι εφαρμογής των διατάξεων του Νόμου 4326/2015».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το επόμενο βήμα είναι να διακόψουν το πρωτάθλημα και να βγάλουν πρωταθλητή δια της μεθόδου του στριψίματος της δεκάρας όπως κάποτε έδιναν τα κύπελλα… Τότε που ο Μίμης Δομάζος όπως έχει αποκαλύψει νταηλίκι έπαιρνε την κούπα με τον αρχηγό της άλλης πλευράς Γιώργο Σιδέρη να μην πολυπαίρνει χαμπάρι τι γινόταν με τον διαιτητή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.