Ξεσηκώνονται οι οπαδοί του Παναθηναϊκού κι έστειλαν μήνυμα: «Λάθος, Κοντονή. Ερχόμαστε»!

Ξεσηκώνονται οι οπαδοί του Παναθηναϊκού κι έστειλαν μήνυμα: «Λάθος, Κοντονή. Ερχόμαστε»!

Έξαλλοι με την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, να κλείσει τη θύρα 13, είναι οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού, που κανονίζουν μεγάλο συλλαλητήριο μέσω social media!

Σε σελίδα της Θύρας 13 στο facebook ανέβηκε φωτογραφία από το μεγάλο συλλαλητήριο του 2008, με το εξής σχόλιο: «Λάθος, Κοντονή. Ερχόμαστε»

Στα κοινωνικά δίκτυα γράφονται τα μύρια όσα σε βάρος του Υφυπουργού Αθλητισμού και πλέον η κατάσταση φαίνεται να ξεφεύγει από κάθε έλεγχο, με ορατό τον φόβο μετά την ετυμηγορία του Σταύρου Κοντονή να δημιουργηθούν πρωτοφανή έκτροπα

Οι «πράσινοι» οπαδοί κάνουν ήδη λόγο σε σελίδες της Θύρας 13 στο Facebook για συλλαλητήριο, το οποίο γράφουν πως «πρέπει να είναι πολύ μεγαλύτερο από εκείνο του 2008», όταν ζητούσαν να φύγει ο Βαρδινογιάννης, ενώ αναθεματίζουν την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού. 

Τα τηλέφωνα μεταξύ των μελών της Θύρας 13 έχουν πάρει… φωτιά και σύμφωνα με πληροφορίες, κανονίζεται συνάντηση άμεσα, προκειμένου να δουν πώς θα κινηθούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε αυτό το τεταμένο κλίμα που πλέον δεν μπορεί να ελέγξει η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ας ελπίσουμε πως θα πρυτανεύσουν φωνές της λογικής και δεν θα θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.