ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον επιθετικό της Φιορεντίνα Τζουζέπε Ρόσι

Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον επιθετικό της Φιορεντίνα Τζουζέπε Ρόσι

Ιταλικό δημοσίευμα εμπλέκει τον Ολυμπιακό με τον 29χρονο Ιταλό επιθετικό, Τζουζέπε Ρόσι, ο οποίος βρίσκεται στην λίστα των υπό παραχώρηση παικτών της Φιορεντίνα.

Ένα μεταγραφικό ντόμινο παικτών στο οποίο εμπλέκεται και ο Ολυμπιακός, περιγράφει σε ρεπορτάζ της η ιταλική Corriere dello Sport. Ο Αλέσιο Τσέρτσι είναι και επισήμως παίκτης της Τζένοα, ως δανεικός από την Ατλέτικο Μαδρίτης, μια μεταγραφή που «ξεκλειδώνει» και τη μετακίνηση του Ντιέγκο Περότι από τους «ροσομπλού» στη Ρόμα.

Αντίστοιχα, η Τζένοα προφανώς εγκαταλείπει την περίπτωση του Τζουζέπε Ρόσι, ο οποίος παραχωρείται από τη Φιορεντίνα. Για τον 29χρονο διεθνή Ιταλό επιθετικό με καριέρα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νιουκασλ, Πάρμα και Βιγιαρεάλ πριν μετακομίσει στη Φλωρεντία το 2013, έχουν εκφράσει ενδιαφέρον ουκ ολίγοι ιταλικοί και όχι μόνο σύλλογοι.

Η τιμή του βεβαίως μόνο προσιτή δεν είναι, αφού όπως εκτιμούν τα ιταλικά ΜΜΕ η διοίκηση των «βιόλα» τον αξιολογεί με ένα ποσό γύρω στα 10-12 εκ. ευρώ, χωρίς όμως να είναι ξεκάθαρο αν μπορεί να υπάρξει μια φόρμουλα δανεισμού με οψιόν αγοράς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε κάθε περίπτωση, η Corriere αναφέρει ότι πέρα από τους συλλόγους της Serie Α που παρακολουθούν την περίπτωσή του, ενδιαφέρον έχουν εκφράσει τόσο η ισπανική Λεβάντε, όσο και ο Ολυμπιακός. Υπενθυμίζεται, ότι για τον Ρόσι οι «ερυθρόλευκοι» είχαν κινηθεί και προ διετίας, όταν στον πάγκο τους βρισκόταν ο Μίτσελ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.