ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σε απολογία ο Ολυμπιακός για τον αναπτήρα στον Κουλιμπαλί

Σε απολογία ο Ολυμπιακός για τον αναπτήρα στον Κουλιμπαλί

Η πειθαρχική επιτροπή της Super League, με τις κλήσεις σε απολογία, δείχνει ότι ο διαιτητής Σπάθας θα έπρεπε να έχει διακόψει το παιχνίδι του Πλατανιά με τον Ολυμπιακό, όταν αναπτήρας εκτοξεύτηκε στον ποδοσφαιριστή του γηπεδούχου Κουλιμπαλί. 

Και αυτό γιατί κάλεσε τον Ολυμπιακό σε απολογία με βάση το άρθρο 15, παράγραφος Β, εδάφιο ε που αναφέρει τα εξής: 

«Εάν η ρίψη αφορά σε φωτοβολίδα ευθείας βολής (έστω και μίας) και κάθε άλλου αντικειμένου, που δύναται να προκαλέσει σωματική βλάβη σε όλους όσους νόμιμα ευρίσκονται εντός του αγωνιστικού χώρου, τότε ο διαιτητής διακόπτει οριστικά τον αγώνα, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση» 

Οι ερυθρόλευκοι θα απολογηθούν την παρασκευή και απειλούνται με πρόστιμο έως 70.000 ευρώ και μία έως δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών. Η όποια ποινή όμως θα διπλασιαστεί αφού ο Ολυμπιακός είναι υπότροπος από το παιχνίδι με τη Βέροια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κλήση του Ολυμπιακού σε απολογία έγινε με τη χρησιμοποίηση του οπτικοακουστικού υλικού, αφού ο διαιτητής δεν είχε γράψει κάτι στο φύλλο αγώνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.