ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αιχμές του Ολυμπιακού για την κλήση σε απολογία από την Super League!

Αιχμές του Ολυμπιακού για την κλήση σε απολογία από την Super League!

Δεν …άφησε να πέσει κάτω η κλήση σε απολογία από την Super League η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Αφού πρώτα αναφέρει ότι θα είναι ακριβοδίκαιη η αντιμετώπιση που θα έχει, επισημαίνει ότι η “περιρρέουσα ατμόσφαιρα σκοπίμως δημιουργείται από ορισμένους”.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΣΕ Ολυμπιακός: 

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός σε σχέση με την κλήση της σε απολογία για τον αγώνα Πλατανιάς – Ολυμπιακός διευκρινίζει τα εξής:

Δεν υπήρξε σε καμμία περίπτωση ρίψη αντικειμένου η οποία να θέτει σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα ποδοσφαιριστή ή οποιουδήποτε άλλου προσώπου. Αυτό προκύπτει απο το οπτικοακουστικό υλικό και απο τις εκθέσεις των αξιωματούχων του αγώνα. Είμαστε σίγουροι ότι θα αποδειχθεί και στην ακροαματική διαδικασία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός σέβεται απολύτως τις επιταγές του πειθαρχικού κώδικα και πιστεύει στην ακριβοδίκαιη εφαρμογή του με βάση τα πραγματικά γεγονότα και όχι την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που σκοπίμως δημιουργείται από ορισμένους”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.