ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ιγκόρ Τούντορ: «Κακός και καταστροφικός ο διαιτητής»

Ιγκόρ Τούντορ: «Κακός και καταστροφικός ο διαιτητής»

Καταστροφική χαρακτήρισε τη διαιτησία του Λαμπρόπουλου στο ματς με την Ξάνθη, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ιγκόρ Τούντορ. Ο Κροάτης τεχνικός δεν έμεινε ικανοποιημένος από την ισοπαλία. 

Aναλυτικά ο Ιγκόρ Τούντορ  δήλωσε μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Ξάνθη:

 «Δεν παίχτηκε πολύ ποδόσφαιρο σήμερα… Ήταν ένα άσχημο παιχνίδι .Δεν είμαι ικανοποιημένος γιατί είχαμε το 0-1 πέντε λεπτά πριν το τέλος. Επίσης, σήμερα ήταν ένας πολύ κακός και καταστροφικός διαιτητής» είπε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο Ιγκόρ Τούντορ.  

Ο τεχνικός ηγέτης της Ξανθης Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για όλους τους φιλάθλους. Με όλο το σεβασμό στην ποιότητα και την ομάδα του ΠΑΟΚ, θα έπρεπε να έχουμε κερδίσει εμείς. Χωρίς καμία αμφιβολία, εμείς είχαμε πολλές ευκαιρίες, ο ΠΑΟΚ είχε μόνο δύο και το σκορ ήταν 1-1. Ελέγξαμε το παιχνίδι, κάναμε ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και όταν συμβαίνει αυτό, μπορεί να περιπλεχτούν τα πράγματα. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να βγει από αυτή την πίεση, δημιουργώντας κάποιες καλές ευκαιρίες, κατάφερε να σκοράρει κιόλας. Κάναμε μια ευκαιρία με το δοκάρι στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο για τα πρώτα 25 λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου. Μπορεί να μας λείπει η ποιότητα στα τελευταία μέτρα του γηπέδου, αλλά αν δε σταματήσουμε να παλεύουμε θα αλλάξουμε την τύχη μας».

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.