ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Στο πλευρό του Ολυμπιακού ο τερματοφύλακας του Πλατανιά Δημήτρης Σωτηρίου

Στο πλευρό του Ολυμπιακού ο τερματοφύλακας του Πλατανιά Δημήτρης Σωτηρίου

Ο τερματοφύλακας του Πλατανιά, Δημήτρης Σωτηρίου, κορυφαίος στην ισοπαλία με τον Ολυμπιακό, μίλησε σε χανιώτικη ιστοσελίδα και αναφερόμενος στον αναπτήρα που έπεσε στον Κουλιμπαλί και οδήγησε στην κλήση των «ερυθρόλευκων», είπε:

«Το κλίμα στο γήπεδο ήταν πολύ καλό και τόσο οι παίκτες όσο και οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων, ευχαριστήθηκαν την αναμέτρηση που είχε ενδιαφέρον και αγωνία μέχρι το τέλος. Δεν νομίζω ότι ένα ή δύο αντικείμενα που υπήρχαν στον αγωνιστικό χώρο και τα οποία είδα κατά την προθέρμανση μου, είναι ικανά να αμαυρώσουν αυτήν την εικόνα. Σε ό,τι αφορά το περιστατικό με τον Κουλιμπαλί, θεωρώ ότι ήταν περισσότερο μία ενστικτώδης κίνηση που οφειλόταν στην ένταση της στιγμής.

Ακόμα και εάν έπεσε κάτι, δεν νομίζω ότι έθεσε σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα κάποιου συμπαίκτη μου. Περιστατικό στο οποίο όπως είδατε και ο ίδιος δεν θέλησε να δώσει συνέχεια. Εγώ προσωπικά δεν είδα τι ακριβώς έγινε, όμως θα πω ξανά αυτό που οι περισσότεροι παρατήρησαν, ότι δηλαδή η συμπεριφορά των φιλάθλων ήταν πολύ καλή. Πιστεύω πάντως ότι ο θόρυβος γύρω από την επίμαχη φάση είναι υπερβολικός και σε καμία περίπτωση δεν βοηθά το άθλημα που υπηρετούμε.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το ματς σχολίασε: «Ήταν ένας πολύ σημαντικός αγώνας για εμάς και το αποτέλεσμα ήταν αναμφισβήτητα θετικό, καθώς παίζαμε με τον πρωταθλητή και μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ευρώπη. Ήταν ένας πολύ σημαντικός πόντος που θα μας βοηθήσει πολύ για τη συνέχεια, τόσο βαθμολογικά όσο και στην ψυχολογία της ομάδας ενόψει και των επόμενων πολύ δύσκολων αγώνων που έχουμε μπροστά μας. Ξέραμε ότι ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι για μας, αλλά παλέψαμε μέχρι τέλους και με τη σωστή τακτική που είχαμε, στο τέλος δικαιωθήκαμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.