Ο Ατρόμητος παίρνει τον Ρουμάνο Κοσμίν Ματέι από τη Ντιναμό Βουκουρεστίου

Ο Ατρόμητος παίρνει τον Ρουμάνο Κοσμίν Ματέι από τη Ντιναμό Βουκουρεστίου

Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ο Ατρόμητος θέλει να αποδείξει ότι δεν παρατάει την υπόθεση της πεντάδας, καθώς σύμφωνα με ρουμανικά ΜΜΕ οι Περιστεριώτες ολοκληρώνουν άμεσα στη μεταγραφή του Κοσμίν Ματέι! 

Το ενδιαφέρον των «κυανολεύκων» για τον Ρουμάνο είναι δεδομένο από τη στιγμή που προτάθηκε, την περίπτωσή του τη δουλεύουν με μεθοδικότητα και προσοχή τις τελευταίες μέρες και φαίνεται ότι τελικά όλα έχουν πάρει το δρόμο τους. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «click.ro» ο Κοσμίν Ματέι έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα του Περιστερίου, αποκαλύπτοντας μάλιστα και οικονομικές λεπτομέρειες. Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το δημοσίευμα ο παίκτης θα αμείβεται με 200.000 ευρώ το χρόνο, ενώ ο Ατρόμητος έφτασε σε συμφωνία με την ομάδα αντί 100.000 ευρώ, πατώντας πάνω στο γεγονός ότι το συμβόλαιό του λήγει σε 6 μήνες και ήθελε να αποχωρήσει. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κι επειδή όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά, ο παίκτης δεν έχει ταξιδέψει στην Κύπρο με την υπόλοιπη αποστολή της Ντιναμό Βουκουρεστίου που έχει μεταβεί για προετοιμασία, αφού έχει πάρει την άδεια να βρει άλλη ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.