ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

19 σερί νίκες στο Καραϊσκάκη θέλει ο Ολυμπιακός με νίκη απέναντι στην Ξάνθη

19 σερί νίκες στο Καραϊσκάκη θέλει ο Ολυμπιακός με νίκη απέναντι στην Ξάνθη

Το νικηφόρο σερί του Ολυμπιακού σταμάτησε στο παιχνίδι με τον Πλατανιά στα Χανιά, ύστερα από 17 αγώνες που οι Πειραιώτες έσπασαν το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. 

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα ωστόσο διατηρεί ακόμα το αήττητο και θέλει να το κρατήσει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μπροστά τους απαιτητικό πρόγραμμα, αρχής γενομένης από τον αποψινό αγώνα με την Skoda Ξάνθη στο Καραϊσκάκη (19:30). 

Ο Πορτογάλος προπονητής δεν υπολογίζει τον Μιλιβόγεβιτς και τον Καμπιάσο, κάτι που σημαίνει πως θα επιλέξει άλλα πρόσωπα για το χώρο της μεσαίας γραμμής. 

Δεν θα προχωρήσει όμως γενικότερα σε ριζικές αλλαγές στην ενδεκάδα για τους Ακρίτες. Στα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Μποτία και Μαζουακού. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Ζντιέλαρ με τον Κασάμι, με τους Ντουρμάζ και Πάρντο στα πλάγια. 

Ο Φορτούνης θα αναλάβει οργανωτικό ρόλο και ο Ιντέγε θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Τσόρι, Κολοβός, Μανιάτης, Πουλίδο, Σαλίνο, Σεμπά και Σιόβας. Εκτός είναι οι Καμπιάσο, Μιλιβόγεβιτς και Ερνάνι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί που έχει στο Καραϊσκάκη εδώ και 13,5 μήνες στο ελληνικό πρωτάθλημα! Μετά το 2-2 με τον ΠΑΣ στις 6 Δεκεμβρίου 2014 ο Ολυμπιακός έχει μόνο νίκες στο σπίτι του! Συνολικά 18! Με γκολ 51 υπέρ και 6 κατά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.