ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νέο συμβόλαιο στον Νίκο Μαρινάκη θα προτείνει ο Παναθηναϊκός

Νέο συμβόλαιο στον Νίκο Μαρινάκη θα προτείνει ο Παναθηναϊκός

Μετά την αποχώρηση του Βέμερ, ο Παναθηναϊκός θα κρατήσει στο ρόστερ τον Νίκο Μαρινάκη, στον οποίο προσανατολίζεται να προσφέρει και νέο συμβόλαιο.

Το συμβόλαιο του Έλληνα μπακ με τους «πράσινους» λήγει το καλοκαίρι, ωστόσο σύντομα θα κληθεί να υπογράψει για ένα ή δύο ακόμη χρόνια.

Παίρνει Μολέντο

Μία “ανάσα” από την απόκτηση του Ροντρίγκο Μολέντο από την Ιντερνασιονάλ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με δημοσίευμα της βραζιλιάνικης ιστοσελίδας “esporteinterativo.com.br”.

O 28χρονος άσος φαίνεται πως είναι ο “εκλεκτός” για το κέντρο της άμυνας των “πρασίνων”, με τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών να βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μολέντο εκπροσωπείται από τον Ζόρζε Μασάντο, ο οποίος εκπροσωπεί και τον Γιουρι Μαμούτε.

Το Who is who του Μολέντο

Ο Μολέντο έκανε για πρώτη φορά το ταξίδι για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού το 2009, όταν μετακόμισε από την Ροντονόπολις στην Όντρα Βότζισλαβ, στην οποία όμως έμεινε μόλις για 6 μήνες. Λίγους μήνες αργότερα αποκτήθηκε από την δεύτερη ομάδα της Ιντερνασιονάλ και τον Ιανουάριο του 2011 προβιβάστηκε στους μεγάλους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον Ιούλιο του 2013 όμως ήρθε η δεύτερη ευκαιρία στην Ευρώπη, αυτή την φορά για χάρη της Μέταλιστ, με τους Ουκρανούς να πληρώνουν περίπου 5.000.000 ευρώ για να υπογράψει 5ετές συμβόλαιο. Τελικά, έμεινε μόλις 1, έτος. Μάλιστα το καλοκαίρι του 2013 είχε αγωνιστεί στα δύο παιχνίδια της Μέταλιστ εναντίον του ΠΑΟΚ και είχε αφήσει καλές εντυπώσεις με το δυναμικό του παιχνίδι. Το Φεβρουάριο επέστρεψε πάλι στην Ιντερνασιονάλ αλλά ένας σοβαρός τραυματισμός τον κράτησε εκτός δράσης μέχρι τον Νοέμβριο.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.