ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Η Καλλονή με δύο κεφαλιές πήρε 2-0 στο ντέρμπι των ουραγών τον Πανθρακικό κι έμεινε ζωντανή

Η Καλλονή με δύο κεφαλιές πήρε 2-0 στο ντέρμπι των ουραγών τον Πανθρακικό κι έμεινε ζωντανή

Με δύο κεφαλιές –των Φαβάλι στο ντεμπούτο του στο 53΄και Αναστασιάδη στο 85΄- η Καλλονή έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής, επιβλήθηκε 2-0 του Πανθρακικού στη Μυτιλήνη και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

Οκτώ αγωνιστικές μόνο με ήττες ήταν πολλές για την Καλλονή, που πήρε τον… αέρα του Πανθρακικού και καθάρισε το ντέρμπι ουραγών της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. 

Πλησίασε τους Θρακιώτες η Καλλονή που ανέβηκε στους 10 βαθμούς, πίσω απ’ τον Πανθρακικό που έμεινε στους 13. 

Αρκετός κόσμος αψήφησε το τσουχτερό κρύο και βρέθηκε στις εξέδρες για να δει το ματς, όμως το θέαμα δεν τον… ζέστανε. Η ανάγκη για βαθμούς που είχαν και οι δύο φάνηκε να προσθέτει επιπλέον άγχος στο κρίσιμο ματς, με τη νευρικότητα να κυριαρχεί. 

Ο Πανθρακικός ήταν αυτός που μπήκε λίγο πιο πιεστικά, δημιουργώντας τις πρώτες επικίνδυνες καταστάσεις, όμως δεν έφτασε στη μεγάλη ευκαιρία, μέχρι το 21’, όταν το σουτ του Μπουγαΐδη κόντραρε και πέρασε λίγο άουτ. Η Καλλονή λίγο νωρίτερα απείλησε με γύρισμα του Γεωργίου, όμως η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία και απομακρύνθηκε. 

Ο Δαύκος δεν αιφνιδιάστηκε απ’ τις προσπάθειες των Παπαγεωργίου και Μάρτινς στο 28’ ενώ λίγα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Αθανασιάδη να αντιδράσει στη σέντρα του Τσαμπούρη. Στην μεγαλύτερη ευκαιρία του ημιχρόνου για την Καλλονή, ο Κάρλσον με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των Θρακιωτών. 

Και παρότι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, το δεύτερο μισό του ματς ξεκίνησε με καλές προδιαγραφές. Στο 53’ ο Φαβάλι, μια μέρα μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του από την Καλλονή, άνοιξε το σκορ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Τσαμπούρη. 

Η Καλλονή άρχισε να ανεβάζει στροφές, με τον Πανθρακικό -που πλέον καιγόταν για το γκολ- να μην δείχνει ικανός να αντιδράσει, παρά τις αλλαγές του Δημήτρη Ελευθερόπουλου. 

Οι Θρακιώτες άρχισαν να ανεβαίνουν μετά το 70’, με τον Ντίγκινι να φτάνει κοντά στο γκολ σε φάση διαρκείας, όμως ο Αναστασιάδης έδιωξε σε κόρνερ. 

Ο αμυντικός της Καλλονής έγινε ο πρωταγωνιστής στο δεύτερου γκολ, αφού έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 με κεφαλιά μετά τη σέντρα του Σπυρόπουλου. 

Καλλονή (Καραγεωργίου): Δαύκος, Μίκιτς, Βαλιός, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Καλτσάς, Τσαμπούρης, Φαβάλι (76’ Σπυρόπουλος), Μανούσος (85’ Ούκα), Γεωργίου, Κάρλσον (70’ Μάρκοβιτς) 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πανθρακικός (Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Ντίγκινι, Λαδάκης (79’ Ηλιάδης), Μεχία, Μπαϊκαρά, Μάρτινς (57’ Βάλτερ), Μπουγαΐδης (46’ Πεταυράκης), Ποτουρίδης, Ίγκορ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.