ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ήλθε ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Λεοζίνιο και υπογράφει στον Ηρακλή

Ήλθε ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Λεοζίνιο και υπογράφει στον Ηρακλή

Θέμα ωρών είναι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Λεοζίνιο στον Ηρακλή. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έφτασε το πρωί της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη από τη Σμύρνη (μέσω Αθήνας) και τις επόμενες ώρες θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και εκτός απροόπτου θα υπογράψει μέχρι το 2017. 

Ως… ένδειξη ότι ο Λεοζίνιο ήρθε για να μείνει εκλαμβάνεται το γεγονός ότι τον συνόδευσαν στη Θεσσαλονίκη τα μέλη της οικογένειάς του. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θέλω να τα δώσω όλα για τον Ηρακλή. Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα», τόνισε ο πρώην άσος της Ντενιζλίσπορ, που έχει ήδη αγωνιστεί στην Ελλάδα με Ολυμπιακό, ΟΦΗ, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Πανσερραϊκό και Καλλονή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.