ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γκολ μετά από 2.5 χρόνια και πάλι για τον Μάικλ Εσιέν

Γκολ μετά από 2.5 χρόνια και πάλι για τον Μάικλ Εσιέν

Μετά από 2.5 χρόνια ο Μάικλ Εσιέν είδε δίχτυα. Ήταν η 1η Ιουνίου του 2013 όταν ο παίκτης του Παναθηναϊκού πετύχαινε το τελευταίο του μέχρι σήμερα γκολ. 

Φορούσε τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και είχε κάνει το 2-0 κόντρα στην Οσασούνα, σε ένα ματς που είχε λήξει 4-2 υπέρ των Μαδριλένων και ήταν το τελευταίο του Ζοσέ Μουρίνιο στο Μπερναμπέου. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το απόγευμα της Κυριακή ο Εσιέν επέστρεψε στα γκολ κάνοντας το 2-0 στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, σκοράροντας για πρώτη φορά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.