ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Συνεχίζεται ο καλπασμός της Λάρισας 2-0 νίκησε και τον Αχαρναϊκό

Συνεχίζεται ο καλπασμός της Λάρισας 2-0 νίκησε και τον Αχαρναϊκό

Ο καλπασμός της Λάρισας προς τη Super League καλά κρατεί, με τη θεσσαλική ομάδα να ξεπερνά και το εμπόδιο του Αχαρναϊκού 2-0 και να αναδεικνύεται πρωταθλήτρια χειμώνα. Και πώς να μην οδηγούν την κούρσα οι «βυσσινί» όταν έχουν να δεχθούν γκολ από τις 11 Δεκεμεβρίου και το εκτός έδρας ντέρμπι με την Αναγέννηση Καρδίτσας, για τη 12η αγωνιστική, όταν ο Μαυριάς είχε διαμορφώσει το 1-1 στο 61ο λεπτό της συνάντησης.

Από εκείνο το σημείο η Λάρισα σε πέντε παιχνίδια μετρά τέσσερις νίκες στο 2-0 και μια ισοπαλία στα Χανιά, 0-0, όπερ σημαίνει πως ο τερματοφύλακας Γεννάδιος Ξενοδόχοβ έχει κρατήσει απαραβίαστη την εστία του για 479 αγωνιστικά λεπτά.

Ο Μπόγιοβτς, που πέρασε και τον τερματοφύλακα στο 26′ και ο Λαμπρόπουλος με πλασέ εκτός περιοχής στο 67′ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ κόντρα στην αθηναϊκή ομάδα, που είχε δοκάρι σε του σουτ από τον Εμέκα στο 4′, στη πιο σημαντική της ευκαιρία στον αγώνα

ΑΕΛ (Ντόστανιτς): Ξενοδόχοβ, Μασούρας, Βέρτζος (21′ Γιοβάνοβιτς), Κομεσίδης, Μονιάκης (52′ Κοντοχρήστος), Μπανούσης, Λαμπρόπουλος, Μπουντόπουλος (77′ Μαρουκάκης), Ουρτάδο, Ροβίθης, Μπόγιοβιτς.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Καβακάς): Παγούδης, Εμέκα, Μπέλιτς (66′ Ματσούκας), Μήλιος (54′ Καλογερόπουλος), Ομπράντοβιτς, Πολίμος, Μάρης, Παβίσεβιτς, Ρεπετσάς (73′ Όμο), Μουστάκης, Κωστόπουλος

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου

Λάρισα-Αχαρναϊκός 2-0 (26′ Μπόγιοβιτς, 67′ Λαμπρόπουλος)

Κυριακή 31 Ιανουαρίου

Αναγέννηση Καρδίτσας – Κισσαμικός 15:00

Παναχαϊκή-Καλλιθέα 15:00

Παναιγιάλειος-Χανιά 15:00

Πανελευσινιακός-Λαμία 15:00

Τρίκαλα-Ολυμπιακός Βόλου 15:00

Απόλλων Σμύρνης-Πανσερραϊκός 18:00 (ΟΤΕ TV)

Εργοτέλης – Ζάκυνθος 0-3 (άν. αγ.)

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κέρκυρα-Αγροτικός Αστέρας 18:00 (ΟΤΕ TV)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.